CARRIESettbord 80 cm Rundt Marmor/Svart

6 495
NOK
Delbetale fra: 182 NOK/Måned
Variant:CARRIE Settbord 80 cm Rundt Marmor/Svart
Forventet levering: 5-10 hverdager
Delbetale fra: 182 NOK/Måned
Varemerke:Scandinavian ChoiceDiameter:80 cmBordplate tykkelse:2 cmHøyde lite bord:35 cmArtikkelnummer:694701Se alle spesifikasjoner

Carrie er et settbord med runde bordplater i ekte marmor og stilrent understell i metall. Bordets selvklare formspråk gjør at det passer inn i de fleste innredningsstiler.

Ettersom at marmor er et naturmateriale, er hver stein unik. Dette gjør at det kan finnes mindre striper og groper i steinen, noe som er helt naturlig.

Vedlikeholdsråd

  • Marmor er et porøst steinmateriale og derfor veldig følsom mot søl. Bruk gjerne glassunderlag og vær rask med kluten om du skulle søle på bordet.
  • Bruk rengjøringsmiddel som er egnet for naturstein.
  • Bruk den myke siden av svampen ved rengjøring.

Carrie er en serie trendy bord som kombinerer stilrene materialer som blant annet marmor, med klassiske metaller. Serien tilbyr flere forskjellige typer av bord i ulike utførelser. Gjennom å kombinere flere ulike bord fra serien skaper du et fint helhetsinntrykk i hjemmet!

Spesifikasjoner
CARRIE Settbord 80 cm Rundt Marmor/Svart
CARRIESettbord 80 cm Rundt Marmor/Svart
Øvrig
Varemerke
Scandinavian Choice
Serie
CARRIE
Fargenavn
Svart
Fargesvart marmorbord
Farge ben
svart
FormRundt marmorbord
Stil
Moderne
Utseende
Marmor
Mål
Diameter stort bord
80 cm
Diameter lite bord
50 cm
Høyde stort bord
45 cm
Høyde lite bord
35 cm
Bredde
80 cm
Diameter
80 cm
Høyde
45 cm
Bordplate tykkelse
2 cm
Materiale
Materialtype
Metall
Marmor
Ben
Metall
Materiale bordplate
Marmor
Artikkelnummer: 694701
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice – et selvfølgelig valg

Scandinavian Choice er et varemerke som verner om prisgunstige, funksjonelle og møbler med kvalitet. Det er et av våre mest populære varemerker og består av klassiske møbler å innrede hjemmet ditt med. Takket være det brede sortimentet finner du garantert noe som passer deg og hjemmet ditt.

Prisgunstige møbler for alle rom i hjemmet

Takket være det brede sortimentet som Scandinavian Choice tilbyr kan du innrede alle rom i hjemmet ditt. Velg mellom sofaer i ulike størrelser, spisegrupper, bord, stoler, potter, vaser, matter, senger og barnemøbler. Et varemerke med uendlige valg til veldig bra priser. Velkommen til Scandinavian Choice – et hjem skal ikke behøve å koste mer.

Kle hjemmet ditt med tidløse møbler

Hos oss på Furniturebox finner du tidløse, klassiske og stilrene møbler fra Scandinavian Choice sortiment. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og skap en oase full av herligheter.

Mer fra: Scandinavian Choice