Sofabord

Marmorbord

257stk produkter
Deals
Sorter etter
581502(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Oppbevaringstype
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Marmor er et tidløst og trendy materiale som vi ofte kan se på bad, kjøkken og på diverse møbler. Å ha et eller flere marmorbord i ditt hjem gir et stilig og vakkert inntrykk mens du samtidig får et utrolig slitesterkt møbel.

Slik kan du innrede med marmorbord

Marmorbord er egnet for en rekke bruksområder. Først og fremst må du vite hva du vil bruke bordet til. Du kan også bruke eksklusive marmorbord som et salongbord i stuen for å få følelsen av rommet du leter etter, eller bruk det som et skiftbord i gangen eller soverommet. Fordi marmor er et stilig materiale, er det nyttig å kombinere flere bord i samme rom, enten i forskjellige størrelser eller i samme. For eksempel, i stedet for å ha et salongbord, kan det være fint å investere i flere. På samme måte som alle andre interiører, er det i utgangspunktet appellert av bordet du velger. Det er også lurt å tenke over hvordan resten av innredningen i ditt hjem ser ut, slik at alle detaljene i hjemmet passer sammen og blir i samme stil.

Montering av marmorbord

Når du kjøp marmorbord, blir de vanligvis levert ukonstruert. Det første du må gjøre er å skru sammen bordet. Dette gjøres ved å følge monteringsanvisningene som følger med bordet når du kommer hjem. Når monteringen er ferdig, kan det være lurt å ta en rask rengjøring av bordet. Enten du kjøper et marmorbord online eller i en butikk, bør du også lære å ta vare på materialet. Marmor er et naturlig materiale, en eksklusiv type stein. Det gjør det følsomt for fuktighet, men så lenge du straks tørker opp når du søler, er det ikke noe problem. Marmor er et porøst materiale som gir en klar karakter, og ingen plate er akkurat den samme som den andre. Når du vil rengjøre bordflaten mer grundig, bruk spesielle steinrengjøringsmidler. Slike midler kan kjøpes i de fleste velutstyrte møbelbutikker.

Slik anvender du marmorbord på den beste måten

Hvilken farge passer best?

Når du kjøper et marmorbord på nettet, kan du enkelt sammenligne de forskjellige modellene med hverandre. Marmor er et materiale tilgjengelig i mange forskjellige farger. Hvilken farge som passer best i ditt hjem handler først og fremst om din personlige smak. De lyse marborplatene gir også en lysere følelse til rommet, mens mørkere skiver gir fra seg en klar karakter. Fordelen med et marmorbord er at det tar litt lenger tid før det virker skittent. Uansett hvilken farge marmorbordet ditt har, så lenge du klarer å ta vare på dem på en god måte, så det er bare utseendet som endres og ikke funksjonen.

Hvor kan jeg bruke et marmorbord?

Et marmorbord passer best til å ha innendørs eller tak fordi det er følsomt for fuktighet. Hvis du har funnet rimelige marmorbord som du vil ha utendørs, sørg for at den er plassert under tak, slik at nedbør ikke lander direkte på bordet. Denne typen bord er derfor ikke det beste valget å ha som kjøkkenbord fordi det kan oppstå klumper og spiller på dem, men det kan brukes som et sidebord, stuebord eller pyntebord. Så lenge du tar vare på bordet ditt, og behandler det på en akseptabel måte er det i utgangspunktet mulig å bruke det hvor som helst.

Hvordan kan jeg variere marmorbordet mitt?

Mange marmor bord har en avtakbar base. Dette gjør det enkelt å erstatte bena på bordet hvis du vil gi bordet et annet utseende. Den faktiske utformingen av beina er tilgjengelig i forskjellige varianter, så selv med deres hjelp kan du variere utseendet på bordet. Hvis du vil ha den muligheten, er det verdt å undersøke om du kan erstatte underdelen på bordet du ønsker før du bestemmer om du vil kjøpe det. For å få bordet til å vises ekstra, kan du også velge å ha flere forskjellige bord, men benytte deg av plater i forskjellige farger. Da kommer de forskjellige farger i marmor til å vises enda tydeligere og gi et dypere inntrykk.

Hvordan kan jeg markere mit marmorbord?

Et marmorbord reflekterer lyset veldig bra, og hvis du har muligheten, kan du velge å fokusere på å plassere belysning på bordet for å gi den sin rettmessige plass i interiøret. Siden bordflaten er vakker i seg selv, er det ikke veldig nyttig å ha duker eller andre tekstiler på bordet. Men mindre detaljer som gir fokus er effektivt. For eksempel passer denne typen bord godt med forskjellige metallfarger. Derfor kan det være vakkert å dekorere bordet med for eksempel lysestaker i messing eller boller av gull. I kombinasjon med marmor vil både bordet og objektet vises enda tydeligere i rommet de står i.