Sofabord

Brikkebord

755stk produkter
Deals
Sorter etter
684661.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Brikkebordet kan brukes i de fleste hjem. Et brikkebord er ofte lite og bordflaten er omgitt av en kant, akkurat som en tradisjonell brikke. Kanten sikrer at ingenting kan falle over kanten av bordet, og du kan også bruke et lite lettere bord som et praktisk serveringsbrett.

Servering med brikkebord

Denne typen bord kommer i alle slags farger og er laget av mange forskjellige materialer. Formen er vanligvis rund eller firkantet, og du bruker vanligvis bordet som et lite sidebord eller et mindre salongbord. Små brikkebord kan med fordel benyttes som et praktisk serveringsbrett. Du kan enkelt fylle opp bordet på kjøkkenet for så å sette ut bordet der du ønsker å spise. Den hevede kanten hindrer at maten faller i bakken. Når du kjøper brikkebord online, har du ofte mange forskjellige varianter å velge mellom. Hvis du trenger et salongbord, kan du kjøpe en større modell, men hvis du vil bruke møbler som serveringsbord, bør du velge en pen og enkel variant som lar deg bære den uten noen anstrengelse. Brikkebordet er enkelt å legge sammen og passer derfor godt til hjem med lite plass.

Korrekte målinger på brikkebord

Når du kjøp brikkebord, er det ofte viktig å sjekke produktets dimensjoner på forhånd. Dette er for å sikre at det er så stort eller lite som du ønsker. Hvis du kjøper et brikkebord for å ha det som en del av et møbelarrangement eller som et salongbord, er det en god idé å sammenligne matta med området der du vil plassere den. Dette er fordi du kan da være sikker på at bordet passer inn der du vil ha det. Fordi det er vanskelig å visualisere noen ganger hvor stort et møbel er når du ser på brikkebord på nettet, kan tiltaket hjelpe. Legg også merke til hvor høyt eller lavt bordet er. Skulle du bruke bordet som et salongbord, kan det være lurt å velge et bord som er omtrent samme høyde som sofaens setehøyde.

Vanlige spørsmål om brikkebord

Hvordan tar jeg vare på mitt nye bord?

Et møbel som blir tatt vare på, vil ha en lengre levetid. Det er fine brikkebord i mange forskjellige materialer, og det er nettopp materialet som bestemmer hvordan man skal håndtere bordet. For eksempel med pene brikkebord som er konstruert av tre, burde du kanskje male det noen ganger for å holde det bra. Det kan også være lurt å bruke drikkevarer og kosttilskudd for å unngå vann flekker og andre slitesterke merker. Hvis du har et metallbord, må du kanskje også bruke strøk for å unngå merker og riper. Fra tid til annen må du kanskje børste metallet slik at det forblir fint og uten flekker.

Hvordan rengjør jeg brikkebordet?

Hvis du har et møbel som du er redd for å skade er det viktig å rengjøre den regelmessig og man burde helst tørke av hver gang det blir brukt. For denne typen møbler er dette spesielt viktig hvis du legger mat eller drikke på bordet. Praktiske brikkebord kan rengjøres enkelt og fort med en klut fuktet med vann. Modeller laget av tre er enkle å vedlikeholde, fordi ingen spesiell type vaskemiddel er nødvendig. For brikkebord som er konstruert fra metall er det imidlertid en god ide å bruke et vaskemiddel som er skreddersydd for akkurat det stoffet metallbordet består av.

Skal jeg velge metall eller tre?

De vanligste materialene som brikkebord er laget av er metall og tre, selv om denne typen møbler selvsagt finnes i andre materialer som plast og glass. Fordelen med å velge et metallbord er først og fremst utseendet. Metall, som kobber, fanger lyset på en god måte, og dette gjelder selv om levende stearinlys er plassert på bordet. Metallbrett gir en moderne følelse og blir et naturlig syn hvor den plasseres. Fordelen med trebord er at de er tilgjengelige i mange forskjellige fine farger, slik at du enkelt kan finne en som passer perfekt til deg. Det er også enkelt å male bordet etter en stund hvis du ønsker det. Et trebord er ofte lettere enn et metallbord, noe som er bra hvis du vil flytte rundt bordet.

Kan jeg få noen innredningstips?

Det er mulig å dekorere med brikkebordene på mange forskjellige måter. For eksempel kan et større bord som er litt lavere høyde være veldig fint som et salongbord, mens et mindre bord kan plasseres som et sidebord i hvilket som helst rom man ønsker. Mange velger å bruke brikkebord som dekorative bord. Deretter plasserer du møblene nøyaktig hvor du vil, og deretter kan du sette ut en fin plante, noen fotografier eller andre ornamenter som du vil skal bli sett. Brikkebordet er meget allsidig og kan også brukes på badet for et lite ekstra relieffområde. For eksempel kan det være et flott bord som kan brukes til å sette sminke- og sminkeverktøy på, da kantene hindrer gjenstandene fra å falle i gulvet og bryte fra hverandre.