Sofabord

Avlastningsbord

748stk produkter
Deals
Sorter etter
801971(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Utseende
Avtagbart stoff
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Nesten alle hjem trenger litt ekstra plass der man kan legge fra seg ting, sette frem dekorasjoner samt belysning og kanskje også plassere hjemmetelefonen eller skriveren. Avlastningsbordet er et veldig praktisk møbel som lar oss gjøre akkurat dette, samtidig som det kan være et veldig dekorativt tilskudd til hjemmet.

Finn et avlastningsbord som passer

Et avlastningsbord er laget for å brukes som et ekstra lite sidebord, der man kan sette frem ting og oppbevare saker i. Noen bord har nemlig innebygde hylleplan, uttrekkbare skuffer eller andre oppbevaringsmuligheter som gjør at ting man ikke vil ha fremme kan settes unna. Når du kjøper et avlastningsbord på nett må du tenke på hvor stort bord du får plass til. Det skal alltid finnes godt med plass igjen, sånn at man kan gå forbi bordet uten å komme bort i det på noen måte. Denne typen av bord finnes i utrolige mange modeller og det bør derfor være enkelt å finne en som passer til deg og ditt hjem. Uansett om du vil ha et moderne og minimalistisk bord eller et mer tradisjonelt bor kan du finne det i sortimentet.

Hvordan burde jeg tenke når det kommer til mål på avlastningsbordet?

Før du kjøper et avlastningsbord du har funnet, bør du se nøye gjennom målene. Det er vanskelig å skape seg et bilde av hvordan møbelet kan passe inn i hjemmet når man ikke ser det i virkeligheten, men med hjelp av mål er det enkelt å gjøre et rett kjøp. Alle mål finner man i produktbeskrivelsen og du trenger først og fremst å tenke på lengde, høyde og dybde. Sammenlign deretter med den plassen der du vil plassere bordet ditt. Tenk på hvor høyt bordet kommer til å bli når det står på plass. En høyde som gjør det enkelt å sette ned objekt og rydde av er noe man foretrekker. Skal du sette belysning på det, bør du også tenke på hvor lyset kommer til å falle fra bordets høyde. Blant våre billige avlastningsbord kan du finne lave og høye bord som garantert kommer til å passe perfekt inn i din innredning.

Hva gjør et avlastningsbord så spesielt?

Forskjellen mellom et avlastningsbord og andre bord er at et avlastningsbord ofte er veldig smalt, dette for at det skal kunne plasseres rett inntil veggen i mange forskjellige rom. For eksempel er det vanlig å sette et sånt type bord i gangen, og siden det vanligvis ikke er mye plass der, er det viktig med et smalt design. Noen modeller av denne typen av bor kan ha doble funksjoner og for eksempel brukes som et smalere skrivebord og noen små varianter kan brukes som nattbord. Trenger du tips på avlastningsbord som fungerer på denne måten, kan du kontakte vår hjelpsomme kundeservice.

Hvilke vedlikeholdsråd anbefales?

Avlastningsbord kan være laget i mange forskjellige materialer og derfor må de vedlikeholdes på ulike måter. Hvis det er laget av en slags laminat, har en lakkert sponplate på toppen eller noe annet bearbeidet sammensatt tremateriale, kreves det ofte minimalt med vedlikehold. Har du et bord av massivt tre, kreves det litt mer vedlikehold. For eksempel kan det hende du må olje den av og til for å opprettholde den vakre fargen og ikke sprekke. Det er også viktig at du beskytter bordet mot vannflekker ved å plassere underlag for vaser og slikt. Bord som er laget av plast, metall eller glass kan være veldig praktiske avlasningsbord ettersom at de ikke trenger noe spesiell vedlikehold annet enn rengjøring ved behov.

Hvor kan jeg plassere avlastningsbordet?

Du kan så og si plassere et avlastningsbord i hvilket rom du selv ønsker og hvor som helst der du trenger litt ekstra bordplass. Mange bruker disse bordene til å plassere dekorasjoner på som for eksempel fine bordlamper, små minner, innrammede bilder og andre ting man vil ha fremme. En del bruker også disse typer av bord som en plass der de plasserer sine planter og blomster. Det går også an å oppbevare en del i disse bordene om man velger en modell med en oppbevaringsplass. Vil du ha et avlastningsbord på badet bør du velge et som ikke er laget av tre ettersom fukt kan ødelegge det. Et material som metall eller plast kan være et bra alternativ å velge.

Hvordan monterer jeg mitt bord?

Noen avlastningsbord må du montere sammen etter at de er levert til ditt hjem, mens andre kommer ferdig montert. Hvis bordet ditt må monteres, kommer det med detaljerte instruksjoner som er enkle å følge. Om du velger et møbel som må monteres sammen finner du også instruksjoner under dens produktbeskrivelse her på siden og du finner ofte dette under linken “produktblad”. Det bruker ikke å være så mye som må monteres, men det kan for eksempel bare være bena som må skrus sammen med bordplaten. Alt av materiale for å gjøre dette er som regel inkludert, og du trenger vanligvis aldri å måtte bruke dine egne verktøy.