Stue

Stuebord

3 811stk produkter
Deals
Sorter etter
555253(8).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Varemerke
Høy- og senkbart
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Å finne det rette stuebordet er ikke alltid det letteste. Et stuebord tåler mye. Alt fra snacks, middag og noen få fot i ny og ne. Derfor er det greit å velge et bord som passer deg og din familie, men også din interiørstil. Det er vanligvis bordet som setter stilen i rommet, da det vanligvis er plassert midt i rommet. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg av bord som passer til alle stuer, uansett stil.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke modeller av stuebord kan jeg kjøpe hos Furniturebox?

Hos Furniturebox tilbyr vi stuebord i en lang rekke ulike farger, former, størrelser og materialer. Avhengig av hvilket stuebord du er ute etter, anbefaler vi at du bruker vårt filter når du leter etter et passende bord. Du kan for eksempel velge om du bare vil se på svarte eller hvite salongbord, eller hvorfor ikke et marmorbord? Uansett hvilket bord du leter etter, er vi sikre på at du finner et som passer til din stue her.

Hvor stort stuebord skal jeg ha?

Når du velger størrelse på sofabord er det greit å tenke over hvordan du har tenkt å bruke bordet ditt og plassering. Til hyggekvelder ønsker man plass med snacks og lignende, det er også godt med plass til tallerkener og glass. Har du mye plass kan det være lurt å se på sidebord og avlastningsbord. Disse kan du pynte med ting som ikke får plass på sofabordet. Velg det som passer deg og ditt hjem best.

Hvordan skal jeg plassere stuebordet mitt?

Når du skal plassere stuebordet ditt er det viktig at du har resten av interiøret i tankene. Er det et sofabord du skal plassere, bør bordet være tett nok til at det er lett å komme til det som står på bordet. Det er også greit å tenke på hvilken høyde bordet ditt skal ha i forhold til sofaen. Vi på Furniturebox ønsker at det skal være enkelt å finne et stuebord som passer deg, derfor har vi samlet et bredt utvalg av bord i mange forskjellige størrelser og utførelser.

Hvilken form skal jeg ha på stuebordet mitt?

Her finner du bord til stuen i mange forskjellige former og modeller, det kan derfor føles vanskelig å vite hvilken form som passer hjemmet ditt best. Vil du at stuen din skal ha en mykt inntrykk er det bra å velge et ovalt eller rundt bord. Leter du i stede etter et rektangulært eller firekantet sofabord kommer du til å gå et inntrykk av rette og tydelige linjer.