FERMINA Barstol Svart - Møbler - Stue - Stoler - Industristoler

FERMINABarstol Svart

DEAL
30
2 795
NOK
Du sparer:1 200 NOK
Delbetale fra: 174 NOK/Måned
Risiko for fort utsolgt!
Forventet levering: 12-20 hverdager
Delbetale fra: 174 NOK/Måned
Varemerke:Factory FellowMaterialtype:JernFargenavn:SvartFarge:Utseende:MetallArtikkelnummer:553485Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
FERMINA Barstol Svart
FERMINABarstol Svart
Øvrig
VaremerkeFactory Fellow
SerieFERMINA
FargenavnSvart
Farge
Farge ben
ArmleneNei
StilIndustriell
UtseendeMetall
Materiale
MaterialtypeJern
Artikkelnummer: 553485
Forventet levering: 12-20 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Factory Fellow
Factory Fellow
Factory Fellow - uttrykksfulle industrimøbler

Factory Fellow tilbyr et bredt utvalg av moderne og nedstrippa møbler. Skinndetaljer, bleke fargepaletter er kjennetegnet for det prisgunstige varemerket og du kan ikke gjøre feil med dette valget. De sterke og harde detaljene kan løfte et helt rom og Factory Fellow vil skape en herlig atmosfære med sine møblene - uansett hvilket rom du velger å innrede.

Gi rett følelse - til hjemmets alle rom

Factory Fellow er inspirert av Brooklyns karakteristiske bygninger og tilbyr tøft, rått og upolert interiør. Her finner du møbler i forskjellige materialer, rustikk resirkulert tre som passer veldig godt med de bleke fargene og rustfrie metaller. Du kan blande og matche materialene og skape et avslappet inntrykk uten å miste de tøffe detaljene i innredningen.

Bestill online hos oss på Furniturebox

La den industrielle stilen være en del av ditt hjem og bestill favorittene dine allerede i dag. Gjør et trygt og enkelt kjøp hos oss på Furniturebox med bare noen få klikk. Velg mellom forskjellige prisgunstige sofaer, bord, stoler og oppbevaringsmøbler.

Mer fra: Factory Fellow