Stue

Stol

1 137stk produkter
Deals
Sorter etter
1198568(2).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Høy- og senkbart
Vaskbar
Vanntett
Oppbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Stolen er nok blant de mest undervurderte møblene vi har. De fleste stolene i hjemmet vårt brukes flere ganger om dagen, men vi kaster sjeldent et blikk på dem før vi setter oss ned. Om du sitter i gode eller dårlige stoler merker du en stor forskjell.

Ting å tenke på når du kjøper stoler

Når du skal gå til innkjøp av nye stoler har du en hel jungel å plukke fra. Hvert rom og hvert bord trenger en egen stoltype, og det er viktig å velge noe som passer godt. Vi har både klassiske og moderne stoler i alle slags materialer, farger og design. Uansett hva du måtte trenge og hvor du måtte trenge det, vil du her finne noe som passer akkurat ditt behov. Til stua er det smart å gå for en myk og behagelig stol du kan lene deg tilbake og slappe av skikkelig i. Kjøkkenstoler bør være rette i ryggen for å gjøre spisingen mer ergonomisk. Og når det gjelder kontorstoler og gamingstoler, er det viktig for ryggen at du kan justere dem etter kroppen din og bordet foran deg.

Når du får nye stoler i hjemmet

Vi gjør det både rimelig og enkelt for deg å kjøpe stoler online. Når du har klart å finne de perfekte stolene for akkurat deg, er den vanskeligste delen over. De fleste stolene våre leveres ferdigmontert, og de stolene som må settes sammen kommer med enkle instruksjoner. Tyngre stoler uten hjul bør du kanskje spørre om hjelp til å sette på plass, men ellers er det å installere stoler en enkel oppgave for en person. Pass på at du bestiller riktig antall stoler på nettet. Det kan ofte være praktisk å ha litt flere stoler enn akkurat det du, familien din eller partneren din har bruk for til daglig. Får du mange gjester samtidig, kan du alltids ta fram et par ekstra stoler fra boden og sette dem rundt kjøkken- eller stuebordet.

Stoler til ulike formål

Stoler til kjellerstuen

Det er noe ekstra hyggelig med kjellerstuer. Dette rommet gjør man ofte noe litt mer spesielt ut av enn den vanlige stuen i etasjen over. Kanskje man bygger en badstue her? Kanskje en hjemmekino, et hobbyrom eller et spillrom? Det er også mange som bygger seg en egen liten bar i kjelleren, og til det trenger man skikkelige barstoler. Skal du servere gjestene dine noe godt å drikke, er det ekstra sjarmerende å gjøre det over en bardisk i kjelleren, og da blir stoler som matcher resten av stilen prikken over i-en. Kjøp stoler til kjellerstuen din hos oss, enkelt og rimelig.

Behagelige kjøkkenstoler gir bedre måltider

Uansett om du foretrekker å nyte middagen i stuen eller ikke, spiser du antageligvis frokost, lunsj og kveldsmat på kjøkkenet. Frokosten er som kjent dagens viktigste måltid, og den blir endra bedre om man har ergonomiske stoler. Starten på dagen blir mye bedre om du kan sitte og våkne opp i en behagelig stol mens du spiser frokost fra et bord i en riktig høyde. Kjøkkenstoler bør ha god støtte i ryggen og være enkle å dra ut og inn fra bordet. Vi kan tilby både behagelige og billige stoler til kjøkkenet ditt i ulike størrelser og materialer, også modeller som kan stables.

Små ekstrastoler på lur

Du vet aldri når du får lyst til å arrangere en stor fest, eller når du plutselig får hele vennegjengen på besøk. Med noen ekstra sitteplasser på lur trenger ingen føle seg utenfor. En liten sittepuff eller to står ikke i veien i hjørnet, og er svært enkle å sette ved siden av sofaen eller rundt bordet ved behov. Stoler som kan klappes sammen er også perfekte å sette på for eksempel verandaen eller i hagen, og de tar dessuten liten plass når de ikke er i bruk. Bare legg dem fra deg i boden, kjelleren, på loftet eller under sengen din når du ikke har behov for dem lenger.

Kos deg i lenestolen

Den stolen du blir aller mest glad i er nok selveste godstolen. Det er denne du synker mett ned i etter en stor middag, eller kobler av foran TVen i etter en lang dag på jobben. Vi har nok av både lenestoler og andre stoler du kan kose deg litt ekstra i, og du vil sikkert finne en stol du faller pladask for. Skaffer du deg i tillegg en puff du kan ha føttene dine på er luksusen komplett. Bare sørg for å være den første til å sette deg hvis du vil ha stolen din i fred. Kanskje du bør vurdere å skaffedeg flere godstoler?