Stue

SOVESOFA PÅ NETT

766stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1491365(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Belysning
Funksjon
Sengemål
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage

En sovesofa er et veldig praktisk møbel som kombinerer behovet av sitteplasser med en uttrekkbar gjesteseng. Det finnes mange forskjellige modeller å velge mellom og takket være det store utvalget kan man finne den perfekte fargen som passer veldig godt inn med hjemmets innredning.

 

Velg en sovesofa som passer deg

Det finnes veldig mange ulike modeller når det kommet til sovesofaer og derfor er det viktig at du tenker på hvordan du kommer til å bruke sofaen din. Trenger du en dobbeltseng eller holder det med en enkeltseng? Har du plass til en dobbeltseng der hjemme anbefales det, for da har du alltid plass til to personer når det trengs. En bra sovesofa skal være lett for deg å re ut, tenk på hvilken modell som skulle fungere best for deg. Noen sovesofaer må man dra opp sitteputene og lokket på, rette ut stålkonstruksjonen innvendig og brett deretter ut madrassen. På andre sovesofaer trenger man bare å dra ned to haker som sitter i ryggen, for å skape en madrass. Denne typen av sovesofa er litt enklere, men perfekt for deg som ofte har gjester eller som bor på en liten plass og vil ha en kombinasjon av seng og sofa, for å spare plass på soverommet ditt. 

En sovesofa som passer i rommet

Når du kjøper en sovesofa online er det viktig at du ser på målene og måler det rommet der du vil at den skal stå. Målene finner du ved hver produktbeskrivelse. Mål både bredde, høyde og dybde. Glem ikke at det skal gå ann å re ut sofaen uten at den kommer inn i veggen eller større møbler, mål også lengden på bredden. Tenk også på at du bør måle døråpningene dine, sånn at du garanterer å få inn sofaen i det rommet den skal plasseres etter levering. Så lenge du er nøye med målingen er det enkelt å kjøpe sovesofa på nettet og det har også mange andre fordeler med å gjøre det. For det første finnes det ofte mange flere modeller, farger og typer av stoff å velge mellom. Dessuten kan du sitte hjemme i fred og ro, å velge ut den perfekte sofaen for deg og ditt hjem.

Fakta og tips om sovesofa

Hvilken modell passer meg?

Når du tenker på hvilken modell du vil ha, bør du ha i tankene at sovesofaen din sannsynligvis kommer til å bli brukt mer som en vanlig sofa enn en seng. Derfor er det viktig at du velger tilstrekkelig med sitteplasser, samtidig som du velger et design som du syns er fint. En divansofa kan for eksempel både være en god sovesofa og en vanlig sofa som har mye plass til å strekke seg ut på. Som nevnt tidligere er det bra å velge en sofa som er enkel å re opp i hvert fall om du har gjester ofte eller selv bruker sovesofaen ofte. Da kan en modell som enkelt felles ned for å skape en seng, passe perfekt for deg.  

Er en sovesofa behagelig å sove i?

Dagens moderne sovesofaer har utviklets seg med et fokus på å være så behagelige som mulig. Det er derfor ikke så veldig ubehagelig å sove på en sovesofa, selv om den kanskje ikke kan oppnå helt den samme komfort som en vanlig seng. Sovesofaen er konstruert for å kunne være en midlertidig seng, men til tross for dette er det mange modeller som er veldig komfortable og ofte brukes uten at det påvirker komforten. Det finnes for eksempel mange studenter som bor i studentleiligheter som velger å sove i en skikkelig behagelig sovesofa i stede for en seng, for å spare plass og for at det er praktisk. 

Hvilket type stoff skal jeg velge?

Det finnes mange forskjellige typer av stoff å velge mellom når det kommer til sofaer og hvilken man velger kommer nok først og fremst an på ens personlige smak. Velger man tøystoff er det en god ide å velge en sofa der trekket kan tas av og vaskes, ettersom at tøystoff ofte trenger å rengjøres noen ganger om året eller ved behov. Velger du et tøystoff kan det være en god ide å velge et som har en viss struktur, ettersom at det er mer slitesterkt enn et trekk som er helt glatt. Vil du heller slippe jobben med vedlikehold, som et tøystoff krever kan du med fordel velge en lærsofa. Da tørker du enkelt av læret med en fuktig klut eller med en spesiell spray for å holde det rent. 

Hvorfor velge en sovesofa?

Det finnes mange anledninger til å velge en sovesofa i stede for en vanlig sofa som man ikke kan re opp. Som regel er det alltid best å kjøpe en sofa du kan vokse med, da det ofte er en stor investering som du ikke gjør så ofte. Sofaen skal kanskje være med i mange år fremover og derfor er det bra å se til at det finnes mange sitteplasser og behagelige løsninger. Sovesofaen lar deg alltid ha en ekstraseng klar i hjemmet, noe som er perfekt når det kommer gjester. I dag er sofaene skikkelig bra konstruerte, noe som gjør at man nesten ikke ser forskjell på en vanlig sofa og en sofa som går ann å re opp. Derfor kan det være et smart å velge en sovesofa i stede.