Sofaer

Howardsofa

51stk produkter
663747(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Har du tenkt på å fornye innredningen i stuen din? Drømmer du om å kjøpe en koselig og billig howard sofa? Hos oss på Furniturebox finner du et stort utvalg av sofaer i god kvalitet. Du kan velge mellom mange forskjellige klassikere og moderne howardsofaer og finner den rette for deg. Vi tilbyr designmøbler og stilige innredningsdetaljer til gunstige priser.

 

Vanlige spørsmål og svar

Hva karakteriserer en Howard sofa?

En howard sofa har et svakt bakoverlent sete og er som regel noe dypere, sammenlignet med andre sofamodeller. Buede armlener med et vakkert stoff omfavner en eksklusiv følelse og vakre dreide ben med hjul foran, gir den ekstra lille touchen. Med sine myke seter og støttende rygg, tilbyr de også veldig bra sittekomfort. Kort og godt, howardsofaen passer garantert deg som liker eleganse og luksus.

Hvorfor har akkurat Howard-sofaer blitt så populære?

Howardsofaene er et stilikon som er blitt veldig trendy med årene. Med sitt tidløse design og elegante, men samtidig enkle formgivning passer howardsofaen inn i de fleste miljøer under en lang tid. Tross at “trend-vinneren” snur fort innen møbel og innredningsbransjen, så står Howardsofaen i le. Skaffer man seg en Howard sofa så trenger man ikke være urolig for at du trenger å bytte ut sofaen i takt med at trenden kommer og går. Dette har gjort howardsofaene veldig populære ved langsiktig innredning der man ønsker å satse på møbler som føles rett i flere tiår. Dessuten et smart valg ettersom sofaer generelt tilhører møbelgruppen som ofte er i den øverste prisklassen. Hos oss finner du alt fra en trendy howard sofa i fløyel, til en rustikk og stilren howard sofa i skinn.

Rett eller buet Howard sofa?

Howard sofaer finnes i mange forskjellige størrelser og varianter. Når det gjelder størrelse og form er det selvfølgelig et spørsmål om smak og hva du liker, men til en viss grad også praktiske aspekter. Jo, større rom desto flere innredningsmuligheter. I et rom med begrenset gulvplass er det viktig å ta vare på hver kvadratmeter. Da kan det være smart å velge en howardsofa i en rett modell som man kan plassere langs med en vegg. Dessuten kan en howard sofa i en hjørnemodell eller en howard sofa med divan være et godt valg for å frigjøre gulvplassen midt i rommet. Kanskje du har tenkt på en klassisk buet howard sofa? Buede sofaer er ikke bare fine, de gir også en myk og hyggelig følelse. Har du et avlangt rom er en buet howard sofa et perfekt valg. Å plassere en howard sofa uansett om det er en rett, buet eller en hjørnemodell, midt i rommet skaper det en fantastisk flyt. Dessuten er det trendy og veldig fint.

Howard sofa 2-seter eller howard sofa 3-seter?

Det vanligste er å innrede med en 2-seters sofa eller en 3-seters sofa, kanskje det til og med blir valget for deg. Hos oss finnes det godt med valgmuligheter. Vi har samlet et bredt utvalg av howard-sofaer med alt fra 2-3 sitteplasser, til større hjørne- og divanmodeller med plass til ca 6 personer. Når du velger howardsofa er det så klart viktig at sofaen passer deg, ditt hjem og dine behov. Stort eller lite rom? Plass til to, eller sjenerøst med sitteplasser?

Satse på en komplett howard sofagruppe?

Enhetlig, stilrent og fint – se til å satse på en komplett howard sofagruppe. Hos oss kan du matche howard sofa med tilhørende fotskammel og lenestol, eller velge noen av våre komplette sofagrupper med full ære til howardstilen. Med en howard sofagruppe får du alt i ett til en redusert pakkepris. Dessuten kan du legge mer tid på å velge ut sofabord, en stor myk matte, koselig belysning, gode pynteputer og pledd til den nye drømmestuen din!

Hvorfor skal jeg kjøpe min howard sofa online?

En god sofa er noe de fleste vil ha i hjemmet sitt. Det er i den vi samles på kveldene og ser på TV, underholder gjester eller bare ligger og hviler en stund. Sofaen er en viktig del av vår hverdag og til fest. Derfor er det viktig at vi har en sofa vi liker. Istedenfor å løpe rundt i møbelbutikker og velge kan du allerede nå skaffe en prisgunstig howardsofa online. Du kan sammenligne priser, ulike størrelser og kvaliteter i fred og ro, hjemme. Du og din familie kan sammen finne favorittsofaen og kjøpe den trygt på nettet. Hos oss på Furniturebox får du dessuten alltid lav frakt, levering til hjemmet og 14 dagers angrerett.