Sofaer

Fløyelssofa

201stk produkter
657862(1).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Vaskbar
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage

Er du på leten etter drømmesofaen, da er fløyelsofa det riktige valget. Kjøp fløyelssofa! Fløyelssofa er et veldig poetisk møbel og kan nå ses i alle større interiørreportasjer. Med sine runde former, dreide ben med hjul og engelsk klassisk utseende, passer dette møbelet inn i mange boliger. Sofaens karakteristiske brettede armlener tilfører sofaen eleganse og sjarm. Sofaer har en særegen men samtidig moderne design som gjør at de passer like godt i klassiske som moderne hjem. Disse sofaene kan du få med polstring av dun og kaldskum for beste mulig komfort. Sofamodellens dybde, komfortable sete og støttende ryggstøtte gir deg en høy komfort. Hos oss får du også en buet sofa for en mer sofitistikert stil, og en rett modell.

Hvorfor kjøpe en sofa i fløyel?

Den klassisk inspirerte møbelsofaen finnes tilgjengelig i mange farger som blant annet gråblå, nougat, mørkblå, beige og mange flere flotte farger. For at du skal finne en billig sofa online med funksjoner som passer til deg og ditt hjem, tilbyr vi gode sofaer fra flere gode merker og modeller. Hvis du ønsker et ekstra varmt og koselig hvilested, vil en sofa i fløyel være helt riktig. Det finnes flere serien sofaer i flere størrelser, lenestoler samt fotskammel i matchede farger som passer til nettopp ditt hjem. Du finner modeller i flere prisklasser hvor du kan, f.eks. velge lave armlener, ordentlige kantsømmer, slitesterkt stoff og valgbare bein. Det er lurt å måle stedet der hvor sofaen skal stå for å være sikker på at den passer hjemme hos deg. Uansett hvordan din drømmesofa ser ut, kommer du til å finne enn fløyelssofa hos oss som passer akkurat for ditt hjem.

Kjøpe en stilig fløyelssofa på nett

For mange mennesker er sofaen det møbelet som skal stå i sentrum og tiltrekke seg oppmerksomhet. Vi vil derfor gi deg en stilig sofa som du vil trives med i årene som kommer. Hos oss ​​på nettsiden kan du velge en billig fløyelssofa i flere farger, modeller og materialer. Fløyelssofaer passer veldig godt i store møbel-grupper, og derfor tilbyr vi tilhørende og billige fløyels-lenestoler, samt komfortable fløyels-fotskamler i fine modeller. For å finne mer inspirasjon og se våre tidløse fløyelssofaer, er du velkommen til å søke blant våre 19000 artikler. Finn din favoritt av fløyelssofa online, i vårt fantastiske utvalg!