Sofaer

Divansofa & Sjeselong

362stk produkter
1489279(11).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Plassering
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
SALG

En divansofa er et perfekt møbel når man vil ha en plass til total avkobling, men også få plass til mange gjester i stuen. Hos Furniturebox finner du enkelt og bekvemt en divansofa på nettet. De finnes i en mengde forskjellige utførelser og modeller. Hvorfor ikke satse på en i luksuriøs fløyel eller en skikkelig stor og sjenerøs modell som virkelig inviterer til avkobling og koselige stunder. For den som bor litt trangere, men enda vil ha en luksuriøs og god sofa passerer en divansovesofa perfekt. Med denne kan du både sitte komfortabelt om dagene og sove godt om nettene, uten å måtte ta for mye plass.

Løft stuen med en bekvem divansofa

Det første møbelet man ser når man går inn i en stue er som regel sofaen, derfor er det viktig å legge litt ekstra tanker på valg av modell. Divansofaens store fordel er at du kan legge opp bena dine og sitte skikkelig komfortabelt. I dag finnes disse sofaer i en mengde forskjellige størrelser, farger og modeller. Velg for eksempel en i stilren hvit eller en med litt et litt mer gråere toner i stoffet. Det er også veldig fint å velge en sofa i en herlig og klar farge. Den gir garantert hele rommet et løfte og kommer til å imponere gjestene dine. 

Hva kjennetegner en divansofa?

I dag finnes det en mengde av ulike varianter å velge mellom, men det som først og fremst utmerker en divansofa er at den tilbyr en eller flere liggedeler. Divanen er en forlenget sofaseksjon som tillater deg å strekke ut bena med behagelige armlener ved sofaenden. En divansofa har god plass til mange og finnes i forskjellige størrelser. Med en divansofa skaper du en innbydende og åpen følelse. Den kan med fordel plasseres langs en vegg, eller i et hjørne om man ikke ønsker at divandelen skal skjerme av resten av rommet. Men en divansofa er også perfekt om du ønsker å dele av et stort rom og bruke divanen som en skillevegg. 

Hva er forskjellen mellom en divan og en sjeselong?

Mange omtaler en divansofa som en sjeselongsofa, men faktumet er at det rent designmessig er to helt forskjellige sofamodeller. Bortsett fra at begge er satt av til å ligge i, er en sjeselong egentlig et frittstående fransk møbel som savner kobling til divansofaen. Man kan si at en sjeselongsofa er en mellomting mellom en divansofa og en hjørnesofa. Sjeselongsofaen har en divandel, men med en åpen ende i stede for et armlene ved sofaes ende som divansofaen har. Hos oss finner du også dobbeldivansofaer og sofa med divan og sjeselong, det vil si sofaer med både divan og en åpen ende. Disse kalles U-sofaer eller L-sofaer.

Høyre- eller venstremontert divansofa?

Hvis sofaen blir referert til en høyredivan eller en venstredivan, beror det ganske enkelt på hvilken side divanen er på. Om du er ute etter en l formet sofa har du kanskje allerede en tanke rundt sofaens plassering og så klart vil du at den skal passe inn i hjemmets planløsning. En divansofa som går mot venstre har en divandel som sitter på venstre side når du står foran sofaen, og det samme gjelder da for en divansofa eller l sofa høyre. Sitter du i sofaen blir altså oppfatningen motsatt.

Hvordan velger jeg rett divansofa til hjemmet mitt?

Begynn med å tenke på hvilken plass du har å gå ut i fra, hvilken stil du har og vil formidle i hjemmet ditt. Rett størrelse er viktig av praktiske grunner, men også for å skape et rom som ser godt innred ut. I en stor stue er det fint å la en stor divansofa dominere. Har du et mindre rom, så er det klokt å velge en liten divansofa eller en liten sofa med sjeselong i en fin modell. Når du skal velge material og farge så anbefaler vi at du tenker igjennom hva sofaen skal brukes til. Om den kommer til å være midtpunktet i et hjem med barn, så er det en fordel å velge en divansofa i skinn, lær eller med et stoff som kan tas av. En divansofa i fløyel er både trendy og lekkert, men det krever litt mer pleie og vedlikehold enn en divansofa i et bomullsstoff. Når det kommer til farge, så er en svart divansofa i et mørkt hjørne ikke det beste valget. Så klart kan du lyse opp med rett belysning, men kanskje det er bedre å satse på lysere toner enn en beige divansofa eller en lysegrå divansofa. Kompletter senere med pynteputer og pledd i herlige farger.

Kjøp en billig divansofa online

Hos oss på furniturebox, finner du et stort utvalg av billige divansofaer i høy kvalitet. Synk ned i en herlig, myk og dyp divansofa med en enestående komfort. Velg blant ulike størrelser, modeller og stiler og finn den som passer deg og ditt hjem. Du er kanskje ute etter en stilsikker howard divansofa, en moderne hvit divansofa i lær eller en blå divansofa i rolige og harmoniske toner. Vi tilbyr divansofaer i klassiske, moderne og unike stiler. Følg din følelse og bestill din nye divansofa billig online hos oss på Furniturebox. Om du er på jakt etter en sofa med to sjeselonger så tilbyr vi prisgunstige og bekvemme U-sofaer. For deg som ønkser et sofabord til divansofaen, så tilbyr vi også et stort utvalg av fine sofabord i mange forskjellige størrelser, modeller og stiler.