Sofaer

Chesterfieldsofaer

5stk produkter
609753(7).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Materialtype
Antall personer
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Chesterfieldsofaen, dette fine britiske ikonet i et tidløst og eksklusivt design. Vakker, pikert sofa med dypsydde knapper i ryggen. Med sin unnvikende eleganse og klassiske snitt er chesterfieldsofaer noe for den mer kresne kjøperen. De finnes i forskjellige størrelser og varianter, alt fra lenestoler til store sofaer. Pikerte chesterfieldsofaer med dypsydde knapper i ryggen. Mål plassen der du vil plassere din Chesterfield sofa. Forsøk å se det fremfor deg hvor møbelet skal stå i rommet og hva som vil passe best. Ta deg tid til å se gjennom hjemmesiden for å finne akkurat den varianten av sofa som du ønsker.

Hva karakteriserer en Chesterfieldsofa?

Chesterfieldsofaen oser av eleganse og gir et veldig sofistikert inntrykk. Sofaenes egne Rolls Royce! Kanskje du vil skape en følelse av britisk klassisk stil, eller en følelse av forsvunnen tid. En chesterfieldsofa er den perfekte sofaen for deg som ikke vil kompromisse på verken kvalitet, stil eller komfort. Den passer like bra som en sofa du kan ha besøk i på kontoret, som i ditt egne hjem. Ikke bli overrasket om din chesterfieldsofa blir rummets conversation piece og store wow-faktor. En chesterfieldsofa gir garantert et blikkfang, og dessuten veldig behagelig. Med rygg og armlene i samme høyde og fast stopping utmerker den seg i fremkant blant andre sofamodeller når det kommer til komfort og ergonomi. Sett sofaen i lesehjørnet der hjemme og kryp opp i den med en god bok. Hos oss kan du velge mellom chesterfieldsofaer i mange ulike materialer – alt fra stoff til ekte lær.

Til hvilken innredningsstil passer en Chesterfield sofa?

Chesterfieldsofaen er en tidløs klassiker som passer like bra i et moderne og minimalistisk hjem, som i et landlig og rustikt hus på landet. Med eleganse og en følelse for stil er den en skjønnhet for deg som søker det lille ekstra. En chesterfieldsofa tilby den perfekte kombinasjonen av førsteklasses design og komfort. Hos oss finner du chesterfieldsofaer i forskjellige størrelser, materialer og farger. På den måten blir det enkelt å finne chesterfieldsofaen som går hånd i hånd med din innredningsstil. Uansett om du leter etter den klassiske stilen i eksklusivt lær, den rette vintage-looken, eller en chesterfieldsofa som har de klassiske formene, men stikker seg ut litt mer med en fargesterkt stoff så finner du det her hos oss på Furniturebox.

Hvordan innreder jeg med min Chesterfieldsofa?

Å innrede med en Chesterfieldsofa er et sikkert kort for deg som vil innrede fint og bekvemt. For at du skal være skikkelig fornøyd med din Chesterfieldsofa er det så klart viktig at den passer deg og dine behov. Husk størrelsen og utformingen av rommet, samt den gjennomtenkte plasseringen av sofaen, når du velger din chesterfield sofa, så øker det sjansen for et optimalt sluttresultat for deg og ditt hjem. Kanskje du vil slippe det irriterende mellomrommet mellom vinduene dine i stuen med en rett chesterfiledsofa? Eller utnytte den som oftest bort glemte hjørneplassen med en hjørnesofa i en chesterfieldmodell. For deg som ønsker en komplett og enhetlig stue, så anbefaler vi en chesterfield sofagruppe.

Farge og stil?

Nå for tiden er det mulig å få den gamle klassiske Chesterfield-sofaen i burgunderfarget skinn i alt fra rustrosa fløyel, til hvitt lær eller mønstret stoff i forskjellige farger. En vinrød eller grå Chesterfieldsofa er allerede en moderne klassiker, akkurat som den marineblå fløyelsfølelsen. Men våg å tenk utenfor boksen. Farge og stil er et spørsmål om hva man liker og ønsker. Den eneste som setter grenser er fantasien, sett et personlig preg på hjemmet ditt.

Chesterfield sofa i lær eller stoff?

Akkurat som med farge og stil så er så klart materiale også et spørsmål om hva man liker og ønsker, men det finnes også praktiske aspekter. Tenk på hvordan sofaen skal brukes; finnes det dyr med i bilde, kommer den til å bli brukt til vennebesøk der drikke og annet skal inntas? Ja, da er kanskje et lett og delikat stoff et godt alternativ, kanskje et lettørket kunstlær. Stoff er vanskeligere å holde rent fra flekker da det er enklere å tørke av lær. Lær derimot bør smøres skikkelig inn ca to ganger i året for å beholde mykheten sin og forebygge at det sprekker. 

Hvilke vedlikeholdsråd gjelder for Chesterfieldsofaer?

Ta vare på din Chesterfieldsofa så kommer den til å forbli blikkfanget i hjemmet. Beskytt Chesterfieldsofaen mot eksponering for sterkt sollys under en lengre periode, ettersom det kan påvirke fargen på stoffet eller læret. Hold borte støv og smuss. Støvsug med et mykt børstemunnstykke og rengjør regelbundet med tilpasset rengjøringsmiddel. Bruk beskyttende produkter regelmessig for å beskytte overflaten mot flekker og forbedre slitestyrken. Du finner materialetilpassende møbelpleie her.