Stue

Serveringsvogn

59stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
2023595(6).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna

Er du lei av flere turer frem og tilbake mellom kjøkkenbenken og spisebordet eller stuen? Har du flekker på gulvet etter at du eller noen andre i familien har vært litt for optimistisk og forsøkt å bære litt for mye samtidig? Kanskje du er lei av å brenne deg på fulle kaffekopper? Bestill en praktisk og billig serveringsvogn online, og gjør hverdagen både litt enklere og litt ryddigere. Det er en god grunn til at man bruker vogner som dette både på kafeer og på fly, og det er ingen grunn til at du ikke også skal kunne gjøre det samme hjemme.

Hva kan du bruke den til?

Med en serveringsvogn trenger du bare å gå en tur fra kjøkkenet før dere spiser og en tur tilbake igjen etterpå. Bare trill den tilbake til oppvaskmaskinen, og du er klar. Og når den ikke er i bruk kan du enkelt plassere den ved siden av eller under en benk på kjøkkenet. Vognene kommer i ulike størrelser etter hvilket behov du måtte ha, og noen kan også enkelt klappes sammen etter bruk. Spesielt når du har gjester på besøk er det praktisk å kunne trille ut vognen med både mat og drikke på, men også for store familier er dette en perfekt løsning som sparer både tid og krefter rundt alle måltidene.

Gjør det enkelt

Hvorfor skal du gjøre serveringen mer komplisert og tidkrevende enn nødvendig? Kjøp serveringsvogn i dag, og du vil få en lettere hverdag og et nytt samtaleemne på kjøpet. I tillegg til å være praktiske er også vognene stilige, og det er enkelt å finne en farge som passer til resten av kjøkkenet ditt. De glatte overflatene er dessuten enkle å gjøre rene.