Ovnvarme

Peis & vedovn

12stk produkter
Sorter etter
1938843(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
En peisovn gir både varme, eleganse og lys rundt seg. Det vil gjøre hagen eller terrassen din til et koseligere sted, hvor du kan nyte selv når det er kjøligere om kveldene. Tidlig på våren og utover høsten lar vedovnen din være ute litt oftere og det skaper en magisk følelse når det blir mørkt.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan velger jeg hvilken peis jeg skal ha?

Avhengig av om du ønsker brannkilden din i lav høyde eller litt høyere opp, kan du velge ulike design for vedovnen din. Det er koselig å ha ild i øyehøyde når man sitter i hagen eller på terrassen, men det kan føles mer naturlig for noen å ha vedovnen lavere ned. Velg en stil og design som matcher hagemøblene dine og hvordan terrassen din er utformet.

Hvor skal jeg plassere vedovnen?

Vedovnen skal stå på et plant underlag. Det er best hvis du velger et sted hvor underlaget ikke lett tar fyr, i tilfelle det fyker gnister eller et stykke brennende tre ved et uhell faller. Plasser vedovnen din slik at den er synlig og slik at den gir varme når det er kjølig ute.

Kan jeg ha vedovnen min innendørs?

Uansett hvor vakker peisovnen din er og uansett hvor koselig den er med levende ild, bør du ikke ta den med inn. Siden vedovnen er en beholder for levende ild er den ikke egnet å ha innendørs, da den er brannfarlig. Velg heller en av våre elektriske peiser som er perfekte å plassere i stuen.