Lenestoler

Sovestoler

10stk produkter
2018940(7).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
En sovestol er utrolig nyttig både å sitte i og for å tilby gjestene et sted å sove. Ved å ha en lenestol kan du gjøre om til en seng, du sparer plass, samtidig som du har en kul interiørdetalj. Det er et bredt spekter av stiler på våre sovesofa og du kan finne det som passer deg blant alle våre billige løsninger.

Vanlige spørsmål og svar

Er det forskjell på en lenestol og en sovestol?

Prinsippet for en sovestol og en sovesofa er det samme, det vil si at det er et møbel som du kan gjøre om til en seng. Fordelen med en sovestol er at den er lettere å få plass på en liten plass. At en lenestol lettere kan snus er også en fordel ved ombygging til seng, dersom plassen er begrenset.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger sovestol?

På den ene siden vil du ha en lenestol som passer dine behov og din stil. Velg en sovestol du synes er stilig og behagelig å sitte i. Det er også viktig at selve sengen oppfyller dine forventninger, for eksempel med tanke på hvor bred liggeflate du ser for deg.

Hvor plasserer jeg best min sovestol?

En lenestol er alltid lett å plassere og det er fint å plassere sovestolen din der du ønsker å sitte komfortabelt. Det du må ta hensyn til er at selve sengen tar plass når den brettes ut. En sengestol må kanskje vinkles i en annen retning eller dyttes litt for å sove i, som du må ha plass til rundt omkring.