Lenestoler

Reclinerlenestol

90stk produkter
1312685(50).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Lenestoler utgjør et selvklart og innbydene komplement til sofan i stuen. For den som bor på en liten plass kan det erstatte en sofa. Om du vil ha muligheten til å sitte veldig bekvemt og kunne strekke seg ut, bør du satse på en justerbar lenestol. Hvis dette er noe som appellerer til deg, er det lurt å kjøpe en reclinerlenestol på nettet. På denne måten får du et bedre overblikk over utvalget, samtidig som det blir enklere å sammenligne ulike produkter med hverandre. Du velger enkelt en modell og størrelse som passer hjemmet ditt. Det blir dessuten lettere å involvere andre familiemedlemmer i kjøpet.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en reclinerlenestol?

En fin reclinerlenestol tilbyr komfort utenom det vanlige. Takket være den lille spaken, eller knotten, som er plassert på den ene siden av lenestolen, feller du raskt opp og ned den justerbare fotstøtten. På samme måte kan du også regulere den justerbare ryggstøtten. Et flertall modeller har også et lite gyng – som snurrefunksjon. Hos oss på Furniturebox finner du et bredt utvalg av reclinerlenestoler laget av slitesterke materialer, noe som er en fordel for deg som har barn eller husdyr. De er dessuten enkle å tørke av og holde rene og fine. Lenestolen passer også perfekt i kinorommet og garanterer mange herlige timer foran den store tv’n.

Er en reclinerlenestol bra om man har ryggplager?

En elektrisk lenestol utstyrt med reclinerfunksjon og trinnvis, justerbar rygg er et utmerket valg for de med ryggproblemer og andre lignende bekymringer. Dette er fordi det legges stor vekt på å få alle deler av en lenestol, alt fra armlener, ryggstøtter og fotstøtter, til selve sitteplassen. En reclinerlenestol med en innebygd fotskammel er utformet for å rette seg etter kroppen din og gi skikkelig med støtte til rygg, nakke, korsrygg og ben. Det gjennomtenkte designet av reclinerlenestoler hjelper deg helt enkelt å sitte “rett”, og forhindrer vanskeligheter som kan oppstå som en følge av at man sitter for lenge i en lenestol.

Finnes de i forskjellige komfortnivåer?

Ulike reclinerlenestoler kan skille seg når det kommer til komforten, beroende på blant annet modellens konstruksjon og stopping. I mange tilfeller er det svært individuelt hva som anses være komfortabelt. Når man skaffer seg en reclinerlenestol er det derfor viktig at den lever opp til dine forventninger og ønskemål. Tenk på hvilken modell som kommer til å passe deg best. Ønsker du en stilren og enkel modell, eller vil du ha det lille ekstra som en ordentlig, romslig reclinerlenestol med tjukk stopping og luksuriøse funksjoner? I vårt sortiment finner du reclinerlenestoler med innebygde fotskamler eller enklere modeller med medfølgende fotskammel. 

Hvilken reclinerlenestol er best?

Hvilken reclinerlenestol som passer best, avhenger delvis av hvor mye plass du har tilgjengelig i hjemmet, men selvfølgelig er faktorer som kroppsform og forventninger også avgjørende. I vårt sortiment kan du velge mellom større modeller og litt mindre reclinerlenestoler. Tenk på hvilken størrelse som kommer til å fungere best for deg, hvor mye plass du har til overs for en reclinerlenestol og om du trenger en stor eller liten modell for å sitte skikkelig behagelig. En mindre modell kommer nemlig ikke til å gi samme komfort som en større, d.v.s for lange og voksne personer kan det være en god ideè å unngå de minste modellene og i stedet satse på en stor reclinerlenestol.

Påvirker størrelsen hvor stor lenestolen er?

Til en viss grad. Med det mener vi at det er viktig å velge en reclinerlenestol i en rett størrelse ut fra personen som ønsker å ha nytte av den. Hvis du kjøper en lenestol som er for liten og en større (eller tyngre) person sitter i den, kan resultatet bli at lenestolen blir litt mindre stabil og noe mer vinglete. Som vi har nevnt tidligere så har størrelsen også en betydelse for komforten i sin helhet. Med andre ord er det viktig å utgå fra hva den er tenkt til å brukes som, når du velger en reclinerlenestol. 

Hva bør jeg tenkte på når det kommer til materialvalg av stoffet?

Selvfølgelig vil du at lenestolen skal passe utseendet til rommet der den skal plasseres. I en viss grad har kanskje nåværende innredning en avgjørende rolle for valg av material og stil. Praktiske aspekter bør imidlertid også være med når det kommer til valg av materialer, fordi riktig materiale betyr at lenestolen din ikke bare varer lenger, men også lettere ved pleie og vedlikehold. Stoffet er slitesterkt og holdbart, men det er også følsomt mot søl og flekker. Om du vet at det finnes en risiko for at lenestolen utsettes for søl og annet smuss, så er kanskje noen av våre reclinerlenestoler i kunstskinn eller kunstlær et bedre valg for deg. I motsetning til stoff, er kunstlær lett å tørke av dersom det skulle oppstå en mindre ulykke. Akkurat som at flekker syns tydeligere på lysere materiale. Tenk på hvilke material- og fargevalg som skulle være en god ide for deg. I vårt sortiment kan du velge mellom forskjellige materialer og farger for å finne det som passer deg best. 

Høy kvalitet til en lav pris

Med tilgang til en god reclinerlenestol blir den spennende lørdagsfilmen, enda bedre. Du kommer til å sitte mer behagelig enn noensinne og kun ved behov ønske å reise deg opp. Hos oss på Furniturebox finner du enkelt den rette modellen for dine behov. Vi har et stort utvalg av fine designmøbler, alltid til gode priser og av høy kvalitet. Søker du etter noe spesielt er vi sikre på at du kommer til å finne det hos oss.