Lenestoler

Ørelapplenestol

19stk produkter
519894(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
En øreflippenestol er fra begynnelsen av et britisk møbel som har blitt svært populært selv i norske hjem på grunn av sin utsøkte eleganse og karakteristiske design. Lenestolen er veldig komfortabel fordi den har høy rygg, armlener og en behagelig og myk sittepute. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe stilige og moteriktige lenestoler med øreklaffer. Lenestolene finnes i ulike materialer som skinn, fløyel, kunstskinn og stoff. Kombiner med fordel ørelapplenestolen med f.eks. en matchende fotskammel eller et herlig pledd.

Vanlige spørsmål og svar

I hvilket rom passer en ørelapplenestol?

Du kan med fordel plassere ørelappstol i stuen, TV-stuen eller på soverommet. Det er fint å lage et lesehjørne med lenestol, leselampe og sidebord. Fordi ørelappstolen er så elegant, passer den fint å stå alene. Det er også fint å innrede ørelappstolen som en del av en sofagruppe.

Kan jeg velge forskjellige stoff til min ørelapplenestol?

Ja, mange lenestoler er tilgjengelige i forskjellige stoffer og fargevalg. Prisen kan variere noe avhengig av hvilket stoff du velger. Spør gjerne vår dyktige kundeservice så hjelper vi deg med å velge stoff til ørelappstolen din.

Inngår det fotskammel når jeg kjøper ørelapplenestol?

I noen tilfeller er fotskammel inkludert og i andre tilfeller må den kjøpes separat. Fremfor alt er det lenestoler som passer godt som TV-møbler som inkluderer en matchende fotskammel. Hvis du lurer, er det bare å spørre oss på Furniturebox. Vi hjelper deg gjerne og kan også gi forslag til ørelapplenestoler som selges som pakker hvor fotskammelen også følger med.