Stue

LENESTOL PÅ NETT

696stk produkter
663759(1).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
SALG
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
SALG

En lenestol er et klassiskt møbel som finnes i de fleste hjem. Lenestolen finnes i mange forskjellige modeller og farger, noe som gjør det enklere å finne en som passer til sin egne personlige smak og annen innredning i hjemmet. 

Å kjøpe lenestoler på nettet

Vi har et veldig stort sortiment å velge mellom på nettet. Det gir en mulighet til å finne den lenestolen man drømmer om og som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Det finnes mange ulike modeller å velge mellom når det kommer til lenestoler og hvilken man velger kommer an på din egne personlige smak. Mange velger en modell med overtrekk som matcher sofaen eller de andre møblene i det rommet den skal plasseres, mens andre heller velger et møbel som gir kontrast for å skape en spennende effekt. Uansett om du leter etter den perfekte lenestolen til lesestunder eller en lenestol som du skal plassere på soverommet kan du finne den i denne kategorien.

Klassisk eller moderne stil

Det finnes mange forskjellige møbelmuligheter som en lenestol kan være en del av. I stedet for å ha en sofa kan du for eksempel velge å bare ha stilrene og minimalistiske lenestoler, som de klassiske skandinaviske lenestolene med treramme og sauseskinnstoff. For optimal komfort velger du kanskje å kjøpe en lenestol som et tilbehør til sofaen din, for eksempel en recliner lenestol eller en lenestol med fotskammel. Vil du ha en klassisk stil  i hjemmet får du ikke gå glipp av de klassiske britiske Chesterfield-lenestolene som skaper et tidløst inntrykk hvor de enn blir plassert. Uansett om du innreder hjemmet ditt i en tradisjonell eller mer kontemporær stil finnes det mange prisgunstige lenestoler å velge mellom. Ettersom lenestoler koster litt mindre enn en sofa gjør. kan man bytte dem ut litt oftere og på denne måten endre stilen litt hjemme.  

Vanlige spørsmål om lenestoler

Hvordan vet jeg at den kommer til å passe? 

Når du finner din favoritt blant våre eksklusive lenestoler er det viktig at du ser på målene som står under hvert produkt. Så er det viktig å måle den plassen i det rommet du vil plassere den nye lenestolen din. Tenk på at det skal finnes tilstrekkelig med gulvplass igjen, så man kan gå forbi den uten at den er i veien. Det skal også finnes godt med plass til å strekke ut bena ordentlig. Når du kjøper lenestoler online er det viktig å måle døråpningene dine, så du vet at den nye lenestolen kommer igjennom åpningen etter at den er levert til deg. 

Hvilket stoff skal jeg velge? 

En lenestol er oftest trukket i tekstil eller lær, men den kan også være kledd i ullskinn. Hvilken type trekk du velger kommer givetvis ann på hva du synes er fint. Et tøystoff går som oftest å få i mange forskjellige farger og med ulike teksturer. Dette gjør det lett å matche med andre farger i hjemmet og dessuten går det ofte å ta bort trekket og vaske det ved behov. Den er behagelig, stilren og veldig lett å holde vedlike. Blir det flekker kan man som oftest bare tørke av den med en fuktig klut eller et rengjøringsmiddel utviklet for lenestoler. Alle billige lenestoler du finner på denne siden har et stoff av høy kvalitet som også er slitesterkt.  

Hvilken type er mest bekvem? 

Hvilken lenestol du syns er mest behagelig kommer ann på din egne smak, akkurat som det er din smak som bestemmer hvilken stil og modell du syns er fin. Tross dette er det noen varianter som gjennomgående får høyere karakter for komfort. En lenestol er for eksempel utstyrt med at fotstøtten kan felles ut, samtidig som ryggen lenes tilbake noe som gjør at man kan sitte i en god posisjon lenge. Recliner Lenestoler er for det meste laget med veldig tykk stopping og har et stoff av lær noe som gir en ekstra komfort. Om man ikke vil ha en sånn modell kan man velge hvilken som helst og legge til en fotskammel. Gjennom å strekke ut bena ordentlig kan man sitte veldig bekvem, uansett hvilken man skulle velge til hjemmet sitt.

Hvordan kan jeg innrede med en lenestol?

Mange velger å kjøpe lenestoler som er veldig fargerike og som derfor fungerer som et blikkfang i det rommet møbelet plasseres. Det gir et effektfullt inntrykk, samtidig som det byr inn til å sette seg ned og ta det rolig en stund. Våge å teste nye farger! Dette er en type møbel som man i prinsipp kan plassere i hvilket rom som helst, men ikke i våtrom. En god lenestol på soverommet er perfekt å ha ved siden av sengen og i entrén kan det være fint med en liten nett lenestol, der man kan ta på og av seg skoene. Til tenåringsrommet, chill-hjørnet eller hjemmet som har en retrostil er effektfullt og forhøyer stemningen å innrede med. Dessuten er de veldig behagelige.