Møbler

Stuemøbler

+10 000stk produkter
Black Friday
Sorter etter
144531(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Oppbevaring
Oppbevaringstype
Vaskbar
Høy- og senkbart
Veggmontert
Speil
Vanntett
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Plassering
Funksjon
Sengemål
Stil
Type
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Avtagbart stoff
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Når du skal begynne å innrede stua er det alltid greit å hente inspirasjon fra andre stuer. Fordi stuemøbler tilbys i en mengde forskjellige design, kan det noen ganger føles vanskelig å vite hvor du skal begynne. Hos oss på Furniturebox finner du alt du måtte trenge til stuen, både sofaer og oppbevaring. Skulle du ha flere tanker er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne de rette møblene til ditt hjem.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan møbler jeg stuen?

For mange er det viktigste i stuen en sofa, lenestol og et fint sofabord. Stuen er vanligvis hjemmets midtpunkt hvor du tilbringer tid med familie og venner. Derfor er det viktig å innrede både pent og praktisk. Prøv å ta utgangspunkt i størrelsen på stuen din og innred deretter. Det som kan være vanskelig er å visualisere størrelsen på møblene du kjøper, men ved hjelp av målene i produktbeskrivelsen og en linjal er det lett å se om møblene dine passer. Belysning er også viktig, du ønsker en stue som er opplyst med mulighet for dimmer. Da får du den ekstra hyggefølelsen og kan stille inn lys etter behov.

Hvordan tar jeg vare på mine stuemøbler?

Avhengig av hvilket materiale du har valgt til møblene i stuen, kan det variere hvordan du skal ta vare på dem. Det er greit å ha tekstilbeskyttelse og tekstilrens for tekstilene dine. Eier du tremøbler er det bra med treolje så du beskytter møblene og hindrer at de tørker ut.

Hvilke stuemøbler kan jeg kjøpe billig hos Funriturebox?

Hos Furniturebox finner du et stort utvalg av stuemøbler til gode priser. Bla gjennom forskjellige sofaer som sofagrupper, sovesofaer og hjørnesofaer i forskjellige farger og materialer. Kompletter med en lenestol eller puff, en stilig TV-benk og dekorer stuen med vakre tekstiler.

Hvordan kan jeg føle meg trygg når jeg kjøper stuemøbler på nett?

Som kunde hos oss på Furniturebox ønsker vi at du skal være fornøyd med ditt nye kjøp. Vi tilbyr rask levering og 14 dagers angrerett. Hos oss kan du forvente å få mye stil og kvalitet for pengene.