Spillerom

Databord

37stk produkter
Deals
Sorter etter
1458293(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Vi tilbringer stadig mer tid foran datamaskiner, både når det gjelder jobb og underholdning. Selv om det er deilig å kunne sitte i sofaen eller sengen med seg en bærbar datamaskin i fanget eller på bordet foran seg er det ikke nødvendigvis bra for ryggen og nakken. Derfor er et viktig at du både har et bord og en stol som passer deg. Vi har et stort og bredt utvalg av gode og billige databord i ulike farger, stiler og størrelser. Ta en liten kikk her og nå, og finn et fint og praktisk bord som passer perfekt for akkurat deg.

Hvordan gjør det arbeidet enklere?

Selv om helsen din selvfølgelig er det viktigste er det også andre praktiske grunner til å ha et databord. Trenger du diverse papirer og dokumenter mens du arbeider vil du trenge en skuff eller hylle innenfor rekkevidde som du kan oppbevare dem i. Bruker du en stasjonær maskin trenger dessuten denne en del plass. Både tastatur og skjerm trenger en overflate å stå på, for ikke å snakke om at ledninger og kabler på tvers av rommet ikke er en god løsning i lengden. Bordene våre har smarte løsninger hvor du både får plassen du trenger mens du arbeider og vil kunne skyve inn både tastatur og i noen tilfeller stolen under bordet når du er ferdig.

Praktisk og sikkert

Bestill ditt databord online her og nå, og gjør både ryggen din og produktiviteten din en tjeneste. Du bør også vurdere å skaffe deg en kontorstol som passer til bordet, om du ikke allerede har en. Databordene våre gjør det meste ut av plassen sin, og kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet ditt. Jobb praktisk og sikkert fra nå av.