Senger

Seng med oppbevaring

120stk produkter
1298157(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Sengetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Du kan både spare plass, holde rommet ditt ryddig og få en god natts søvn samtidig. Kjøp seng med oppbevaring fra oss og slå tre fluer i en smekk. Vi har både enkeltsenger og dobbeltsenger i ulike stiler og størrelser, med oppbevaring for både små og større ting. Dyner, puter, laken og sengesett trenger ikke ta opp plass i skapet om du kan åpne opp sengen og legge det i rommet under. Og hvorfor skal du fylle nattbordet ditt med kremer, lesestoff, smykker og andre småting om du kan oppbevare det i en liten skuff i siden av sengen din?

Hvorfor er senger med oppbevaring bedre?

Senger er møbler som tar opp mye plass, det går det ikke an å komme utenom. Soverommet er sjeldent det største rommet i hjemmet, og føles det overfylt og trangt ødelegger det mye av hyggen. Med oppbevaring under sengen din kan du kanskje ha et skap mindre - eller et mindre skap - og frigjøre mer av gulvplassen og veggplassen på rommet. Dessuten er det luksus å kunne strekke deg ned i en skuff og ta ut klærne dine uten å engang måtte stå opp av sengen. Uansett om soverommet ditt er stort eller lite fra før er det helt unødvendig å sløse med plassen. Bruk heller den ledige gulvplassen til en plante og den ledige veggplassen til et bilde.

Praktisk og hyggelig

Hos oss er det både enkelt, raskt og rimelig å bestille seng med oppbevaring online. Sammenlign målene i ro og mak hjemmefra, og plukk ut en farge og et design som passer bra med resten av rommet ditt. Unn deg selv en enklere, mer praktisk og avslappende hverdag og et hyggeligere soverom. Kanskje du også kommer til å sove litt ekstra godt.