Senger

Køyeseng

70stk produkter
1245618(2).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Oppbevaring
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Sengetype
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Hvis du har mer enn ett barn, eller hvis barnet ditt har mange venner som liker å sove over så kan en køyeseng være en god investering. Sengen tar minimalt med plass, men tilbyr fortsatt komfortabel søvn gjennom hele natten.

Sov godt i en køyeseng

Som hos voksne er det også viktig for barn å sove komfortabelt gjennom hele natten. Dette for at de skal kunne klare skolen og henge sammen med venner dagen etter. Det spiller ingen rolle hvor tidlig de går i dvale hvis når de snur og vrir seg hele natten og ikke får sove. Barn trenger også mer søvn enn en voksen person, fordi de fortsatt vokser og utvikler seg. Hvis du har mer enn ett barn og mangel på plass hjemme, kan en køyeseng være et godt alternativ. Barn føler seg også tryggere når de sover sammen og slapper av på en slik måte lettere, noe som også kan være en god grunn til å kjøp køyeseng i stedet for separate senger. For de fleste barn er køyesenger veldig populære.

En køyeseng for alle

Selv om køyesenger er vanligere hos barn, kan denne typen seng selvfølgelig også brukes av voksne. Køyesengene passer inn utmerket i sommerhus og lignende, fordi mindre hytter ofte mangler plass. Vær imidlertid oppmerksom på at denne typen seng vanligvis har restriksjoner når det gjelder vekten til den sovende personen. Når du har bestemt deg for denne typen seng, kan du kjøpe din nye køyeseng på nettet. Her er utvalget betydelig større, og det blir lettere for deg å få en god oversikt. Når du kjøper din køyeseng online, er det også lettere å sammenligne ulike produkter med hverandre, slik at du kan være sikker på at du får den beste sengen for pengene dine. Du unngår også lange køer og raske beslutninger som du hadde blitt nødt til å ta ved kjøp i butikken.

Spørsmål som du burde spørre deg selv før innkjøp av køyeseng

Kan barnet mitt vokse med sengen?

De fleste barn liker ideen om å sove i en behagelig køyeseng, spesielt hvis de har mulighet til å sove i den øvre delen. Men siden barnet bruker mye tid i sengen, er det viktig at du investerer i en komfortabel køyeseng og ikke bare en som ser pen ut. Det kan også være smart å kjøpe en seng barnet ditt kan vokse i. I dag er det flere delbare modeller å velge mellom, modeller som er raske og enkle å konvertere fra en høy seng til to separate senger. Selvfølgelig oppfyller disse modellene alle sikkerhetsforanstaltninger og er like slitesterke som ikke-delbare senger.

Hvordan er sikkerheten?

En køyeseng er like trygg som en tradisjonell seng. Alle modellene er utstyrt med en stabil sikkerhetsramme som løper rundt den øvre sengen og forhindrer at barnet ruller ned. Før du fullfører kjøpet, kan du også lese om maksimalbelastningen for de forskjellige produktene. Barnet som veier, skal sove minst i toppsengen, men du bør holde barnets alder i tankene, fordi svært unge barn ikke bør sove i denne typen seng. I dag er det ikke spesielt vanskelig å finne en trygg og billig køyeseng. I tillegg hvis du handler på nettet, vil det være mye lettere for barnet ditt å kunne bli med og avgjøre kjøpet.

Ser rommet mindre ut med en køyeseng?

Hvis du har lite med ledig plass i hjemmet, er en køyeseng definitivt anbefalt. Fordi produktet er basert på høyde og ikke bredde, får barna mer gulvplass til å leke på. Det tomme gulvområdet gjør også rommets følelse større og mer luftig. Hvis du legger køyesengen ved siden av en vegg, vil det ikke få rommet til å virke mindre enn det er. Hvis plassen er liten, kan det også være lurt å velge en seng malt i lyse farger. Dette fordi mørke farger pleier å få mindre plass til å virke som enda mindre. Hvis barna fortsatt vil ha en svart seng, kan de være fornøyd med sorte puter og sengetøy.

Barneseng eller køyeseng?

En barneseng og en køye kan ofte være forvirrende, men forskjellen er stor. Køyesengen består av to senger mens barneseng kun har en. Begge modellene er imidlertid alle funnet i barnas rom og er begge to spesielt egnet for mindre barn. Hvis du bare har ett barn, kan barneseng være et bedre alternativ enn køyeseng. Disse er mange ganger utstyrt med flere funksjoner, for eksempel skrivebord, lysbilder og lagringsanlegg. Under taket er det god plass til å plassere både fjernsyn og leker. Det du velger, er helt opp til deg og din families behov. Sjekk ut vårt brede utvalg sammen med barnet ditt og finn et produkt som passer til deres behov.