VEGAKontinentalseng 160x200 cm Grå

15 495
NOK
Delbetale fra: 371 NOK/Måned
Trekk:Stjärnbädden Khaki
Fasthetsgrad
Medium/Fast
Forventet levering: 10-12 uker
Delbetale fra: 371 NOK/Måned
Varemerke:StjärnbäddenSengemål:160x200 cmHøyde overmadrass:8 cmMaterialtype:Tekstil, Tre, PolyeterArtikkelnummer:1191516Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
VEGA Kontinentalseng 160x200 cm Grå
VEGAKontinentalseng 160x200 cm Grå
Øvrig
Varemerke
Stjärnbädden
Fargenavn
Grå
Fargedobbeltsenger | farge: grå
Trekk
Stjärnbädden Khaki
Fasthetsgrad
Medium/Fast
Stil
Tidløs
Type
Kontinentalseng
Seng
Dobbeltseng
Krever montering
Ja
Mål
Bredde
160 cm
Lengde
200 cm
Høyde overmadrass
8 cm
Sengemål
160x200 cm
Materiale
Materialtype
Tekstil
Tre
Polyeter
Artikkelnummer: 1191516
Forventet levering: 10-12 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Stjärnbädden
Stjärnbädden
Stjärnbädden - Europas største sengeselskap

Stjärnbädden stammer fra Falkenberg og har vært en del av Hilding Anders Group siden 1994. Den ledende sengeprodusenten tilbyr et bredt utvalg av senger med høy kvalitet og virkelig god komfort til rimelige priser. Design, komfort og kvalitet er stikkord for bedriften og gjennomsyrer alle senger.

Lag ditt drømmesoverom med Stjärnbädden

Stjärnbäddens fabrikk ligger i Rydaholm og der bygger de sine kvalitetssenger. Takket være dyktighet, erfaring og kunnskap lages sengene med omhu og kjærlighet. De har stort fokus på både kvalitet og design. Velg mellom forskjellige rammesenger, kontinentalsenger, justerbare senger, oppbevaringssenger og sengepakker. For dere som ikke ønsker en ferdig sengepakke, er det mulig å velge mellom sengetilbehør som trendy sengegavler, stilige sengeben og vakre puter. Skap et helhetsinntrykk ved å matche de forskjellige møblene og nyt et fantastisk soverom - hver dag.

Minimalistisk skandinavisk kombinasjon med en fantastisk komfort

La rommet være gjennomsyret av harmoni, minimalisme og eleganse. Det brede utvalget av senger og sengetilbehør gjør det enkelt for deg å finne din egen favoritt fra Stjärnbädden. Folk sover mer enn en tredjedel av livet og du gjør et smart valg å gjøre det i en seng fra Stjärnbädden. Gjør et trygt og enkelt kjøp online hos oss på Furniturebox.

Mer fra: Stjärnbädden