LEXI No 6 Kontinentalseng 210x210 Fast Watergel - Møbler - Soverom - Senger - Kontinentalsenger

LEXINo 6 Kontinentalseng 210x210 Fast Watergel

29 495
NOK
Delbetale fra: 665 NOK/Måned
Fargenavn:Blå
Ben:Sølvben
Sølvben
+ 0 NOK
Gullben
+ 0 NOK
V-formede Metallben
+ 500 NOK
Metalben
+ 0 NOK
Fasthetsgrad
Fast
Materiale overmadrass
Watergel
Forventet levering: 5-10 hverdager
20 års garanti
Produktene selger raskt!
Delbetale fra: 665 NOK/Måned
Varemerke:Berg & StrandSengemål:210x210 cmBen:SølvbenMateriale overmadrass:WatergelArtikkelnummer:670288Se alle spesifikasjoner

LEXI-serien består av seks kontinentalsenger med tilhørende sengegavl, sengeben og puter. Det brede utvalget av kvalitetssenger med valgfritt tilbehør gjør at du kan tilpasse sengen din etter eget ønskemål, både til stil og komfort.

LEXI No 6 Kontinentalseng er en kontinentalseng med den best tenkbare komforten og kvaliteten. Kontinentalsengen finnes i fire fargevalg. Trekket på madrassen kan tas av og vaskes på 60°. Seks valg av ben i forskjellige material og design. Til denne kontinentalsengen har du også muligheten å velge mellom en overmadrass i medium eller fast komfort. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en fin sengegavl fra samme serie.

Sengens oppbygning

 • - Sengebunn med en fingerskjøt trestamme og to lag med pocketfjæring. Pocketfjæring i to lag skaper en fantastisk progressiv støtte. Det øverste laget har større fjærer og avlaster derfor den initiale belastningen, mens det nederste laget har mindre fjærer som støtter opp for annen belastning.
 • - Fjærmadrass med micropocketfjæring i sju soner som sammen med jevnt utplassert luftpassasje skaper god støtte til hele kroppen. Denne kombinasjonen gjør sengen bra for par som har forskjellig kroppsbygning, lengde og vekt. Luftpassasjen gir også madrassen stor luftkapasitet.

 

Tre valg av overmadrass

 • Overmadrass med lateks og memoryskum: Talalay lateks er et veldig spesielt naturmaterial med trykkavlastende egenskaper. Gjennom lufttilførsel under produksjonsprosessen skapes en unik egenskap til å lede bort fukt og varme. Sammen med memoryskum blir komforten utrolig. Både talalay lateks og memoryskum er to følsomme materialer som virker støttende og avlastende.
 • Overmadrass med watergel skum: Watergel skum minner i stor grad om følelsen hos en madrass av memoryskum. Materialet har en åpen cellestruktur, noe som bidrar til at den kan holde seg sval og gir en svært behagelig komfort.
 • Overmadrass med micropocketfjæring: Akkurat som det nederste laget av sengebunnen består denne madrassen av micropocketfjæring. Dessuten har overmadrassen også et fyll av memoryskum, noe som tilpasser seg etter kroppen og skaper god følsomhet.
Spesifikasjoner
LEXI No 6 Kontinentalseng 210x210 Fast Watergel
LEXINo 6 Kontinentalseng 210x210 Fast Watergel
Øvrig
Komfort
Lyx
Varemerke
Berg & Strand
Serie
Lexi
Fargenavn
Blå
Farge
blå
Ben
Sølvben
Fasthetsgrad
Fast
Sengegavl
Uten sengegavl
Fjæring springfjærmadrass
Pocket
Fjæring rammemadrass
Pocket
Stil
Tidløs
Type
Kontinentalseng
Seng
Dobbeltseng
Kvalitet
Lyx
Stoffnavn
Ellie 1
Garanti
20 år
Mål
Bredde
210 cm
Lengde
210 cm
Sengemål
210x210 cm
Materiale
Materiale overmadrass
Watergel
Ben
Sølvben
Antall
Komfortsoner
7
Artikkelnummer: 670288
Detaljerte spesifikasjoner
Ben Metallic 15 cm 4-pk
BenMetallic 15 cm 4-pk
Øvrig
Fargenavn
Hvit
Grå
Farge
hvit
grå
Skru diameter
8 cm
Mål
Sokkel/Ben høyde
15 cm
Materiale
Ben
Sølvben
Forventet levering: 5-10 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Berg & Strand
Berg & Strand
Berg & Strand – Sveriges ledende sengeprodusent

Berg & Strand er varemerket for deg som prioriterer både kropp og helse. Velg en seng med høy komfort, topp kvalitet og tidløs design. Sengene kan velges i forskjellige modeller og farger, slik at du enkelt kan finne en seng til deg og dine behov.

Berg & Strand – prisgunstige kvalitetsenger

Berg & Strand legger fokus på komfort og holdbarhet, noe som kan gi deg en riktig god natts søvn. Vi mennesker bruker nesten en tredjedel av livet på å sove, og derfor er det viktig å bruke den tiden i en komfortabel seng for å oppnå maksimal søvn.

Sov på skyer med Berg & Strand

Sett gullkant på soverommet med en luksuriøs skandinavisk seng fra Berg & Strand. Velg mellom sengepakker, elegante fløyelssenger og prisgunstige sengegavler for å gi soverommet et luksuriøst, men samtidig sofistikert touch. Gjør som mange andre og klikk hjem din favoritt i dag, og sov som på skyer - hver natt.

20 års garanti

Berg & Strand gir 20-års garanti mot ramme og fjærbrudd på alle sengene, noe som betyr at du kan sove trygt og godt hver natt.

Mer fra: Berg & Strand