Senger

KONTINENTALSENGER ONLINE

1 604stk produkter
525637(11).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Stil
Type
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

For å få deg til å føle deg glad og glad hele dagen, må du sove godt om natten. åtte timer i feil seng kan være et mareritt for både kropp og søvn, så det er viktig å velge en kontinentalseng som du virkelig liker.

En kontinentalseng som passer for deg

En kontinentalseng passer deg som ønsker å oppleve ekstra høy komfort gjennom hele natten. Sengen er dessuten kompatibel og samsvarer med kroppen din, noe som sikrer god natts søvn. Denne typen seng består av en kvalitativ sengebunn med eller uten fjær, en fjærmadrass med lomme eller viftehjul og madrasser. I tillegg er flere madrasser reversible og har en fast og en mellomfast side . Hvis du deler seng med noen andre, kan denne typen sengmadrass anbefales. Du kan enkelt finne din nye kontinentalseng online. Her er tilbudet større og du får en rask oversikt over de ulike modellene. På nettet kan du raskt og enkelt sammenligne de forskjellige produktene med hverandre, noe som garanterer at du får den absolutt beste senga for pengene dine. Med vårt brede utvalg kontinentalsenger finner du garantert en seng som passer for deg.

En stilig kontinentalseng for et vakrere soverom

Kjøp kontinentalseng som du kan sove godt i , men husk at det er viktig at du ikke bare fokuserer på sengens funksjon, men bør også holde sitt utseende i tankene. Hvis det viser seg at sengen ikke passer inn i soverommet i det hele tatt, er risikoen der for at du aldri blir glad i den, uansett hvor behagelig den kan være. Men fordi det er et stort antall modeller å velge mellom, bør det ikke være spesielt vanskelig å finne en rimelig kontinentalseng hvor du er fornøyd med både utseendet og funksjonene. Alternativt kan du velge mellom en rekke diskrete farger, som sikrer at sengen smelter inn i soverommet, og du kan velge et elegant nattbord å plassere ved siden av. Hvis du deler en seng med noen andre, er det også viktig at sengen er så stor at begge to kan slappe av ordentlig i den.

Ting du burde vurdere før innkjøp av kontinentalseng

Skal sengen være fast eller myk?

Før i tiden sa de alltid at en hard seng var bra for deg med dårlig rygg. Dette er ikke sant. I stedet er det kroppsform, størrelse og søvnposisjonen som bestemmer. Det viktigste når du kjøper en ny kontinentalseng er at du kan sove komfortabelt i den. For at ryggen skal være så god som mulig, er det også viktig at ryggraden din har muligheten til å holde seg rett hele natten. Du bør ikke synke for mye inn i madrassen, men du bør ikke ligge og balansere på toppen av den. Når du kjøper en kontinentalseng på nettet, er det viktig at du husker dette før du bestemmer deg for en modell.

Hvilken størrelse skal sengen være?

En kontinentalseng med en bredde på 80 til 140 centimeter er konstruert for en person. Dersom dere to som deler på sengen, bør du derfor velge en modell med en størrelse på mellom 160 og 180 centimeter. Det sies vanligvis at det skal være 10 centimeter til gode fra hodet til enden og fra føttene til fotenden. Dette gjør det mulig å bevege seg fritt om natten uten å falle ut av madrassen. Hvis du eller partneren din er lengre enn 190 centimeter, bør du velge en seng som er 210. En virkelig komfortabel kontinentalseng skal kunne møte alle dine behov.

Hvordan sover jeg?

Som nevnt tidligere spiller sovestilling også en stor rolle når det gjelder å velge en seng. Dette for at kroppen din skal få best mulig lindring i løpet av natten. Hvis du sover på ryggen, anbefales det vanligvis en madrass på som er midt i mellom hard og myk . Det viktigste ved denne stillingen er at skuldrene og hoftene dine får nok støtte. Hvis du sover på siden i stedet, er det viktig at skulderen og hoften din har mulighet til å synke litt, slik at ryggraden er så rett som mulig. Hvis du tilhører de som sover i mage, bør du i stedet ha en madrass som hindrer at magen og brystet synker for dypt.

Hvor viktig er madrassen?

I din nye kontinentalseng er sengmadrassen helt øverst og nærmest kroppen din. Derfor, når du velger en madrass, bør du satse på en variant med litt ekstra komfort. For eksempel kan du velge å investere i en madrass som puster, slik at du forblir tørr og kjølig hele natten. For at madrassen skal opprettholde sin funksjon så lenge som mulig, bør du ta vare på den på riktig måte. For eksempel kan det være en god ide å vende madrassen med jevne mellomrom. Det kan også være en god ide å støvsuge madrassen regelmessig for å minimere støv og lignende.