Senger

Justerbar seng

37stk produkter
552050(14).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Komfortsoner
Sengetype
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Å få en god natts søvn er viktig for at vi skal kunne fungere optimalt under dagen. Sover vi ikke bra har det konsekvenser for vår fysiske og psykiske helse. Derfor er det også verdt å invisterer i en seng som er justerbar som gir en høy komfort og en god støtte. Med en justerbar seng kan man selv juster hvordan man ligger i forhold til hva som er best for kroppen din. Fra Furniturebox.no kan du kjøpe en billig justerbar seng. Når du bestiller sengen på nettet, sparer du tid ved raskt å sammenligne de forskjellige produktene med hverandre sammenlignet med hvis du er ute i butikker.

Justerbare senger for en høy komfort

Justerbare senger er sengemodellen med en førsteklasses komfort og funksjonalitet. Uovertruffen høyde og trådløs fjernkontroll som gjør det mulig å justere sengen i en perfekt posisjon. Med en justerbar seng kan du enkelt justere sengen for å tilpasse den til tv-titting, lesing eller koselige frokoster i sengen. Og fremfor alt, skape forutsetningene for en skikkelig god natt søvn med den perfekte soveposisjonen. 

Vanlige spørsmål om justerbare senger

Hvem har behov av en justerbar seng?

Svaret er kort og godt – Alle. Å unne seg luksus er egentlig helt riktig, men også for den ergonomiske gevinsten. En justerbar seng kan påvirke og avlaste ulike typer kroppslige plager. Nakkesmerter, ryggsmerter, hovne føtter, ja til og med problematikken med snorking, kan lindres med en justerbar seng. Å justere den perfekte soveposisjonen for deg og dermed avlaste kroppen din kan bety skillelinjen mellom en god og en dårlig start på dagen. 

Når er det bra å forhøye føttene?

Om du opplever trøttheten eller smerte i ryggen så er det både godt og bekvemt å forhøye fotenden på sengen. Det fungerer både avlastende og lindrende. På denne måten kan en høy fotende lindre hovne føtter. Å sove med fotenden litt høyere er ikke noe problem, juster liggeposisjonen etter din kropp og dine behov. 

Når er det bra å forhøye hodeende?

Å sove med hodedelen litt forhøyet under en forkjølelse og tett nese kan lindre noe under søvnen. Dette er et veldig mye bedre alternativ enn å forsøke å stable masse puter oppå hverandre, som blir en belastning på nakken. Dessuten kan snorkingen lindres og noen ganger bli helt borte ved en liggeposisjon der hodet er som høyeste punkt.

Finnes justerbare senger som en dobbeltseng?

Ja, i vårt sortiment finner du justerbare senger i dobbeltseng-format. Som oftest er de oppdelt i to separate deler der man kan justere sin egne del etter eget ønske. Vi på Furniturebox tilbyr også enkeltsenger for deg som er ute etter en justerbar seng 120, eller en plassparende justerbar seng 90x200 cm.

Kjøp en justerbar seng enkelt online

Vi i Furniturebox.no synes det er viktig at det er enkelt å kjøpe møbler. Når du vil kjøpe en justerbar seng er vi det soleklare valget. I vårt store sortiment finner du billige justerbare senger i forskjellige størrelser og med ulike egenskaper du kan velge mellom. Hvis du bestiller møblene dine på nettet, kan du spare tid og enkelt få produktene hjem.