Soverom

Seng

3 807stk produkter
576884(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Materialtype
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Komfortsoner
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Vi bruker omtrent en tredjedel av all vår tid i senger. Vi sover rundt 227 700 timer i ett liv, forhåpentligvis skjer dette i sengen. Senga kan bli sett på som svært viktig for oss å at vi skal ha det bra.

Viktig om senger

Neste gang du skal investere i en ny seng kan det være lurt å gjøre seg kjent med de fire overordnede typer senger før du tar en endelig beslutning. Liker du å lese eller se tv på sengen kan en justerbar seng være midt i blinken. Trenger du forholde deg til et fast budsjett, men trenger en robust seng kan kanskje rammemadrassen være et godt alternativ? Skal du innrede drømmesoverommet velger mange en kontinentalseng med flere lag madrasser. Ser du dog etter en klassisk seng med mange muligheter fyller kanskje en sengeramme dine behov. Her kan du sette ditt personlige preg på sengen med oppbevaringsløsninger eller for eksempel en ekstra seng under sengen, perfekt for når du har gjester på besøk. Neste ledd er hvilken madrass som passer dine behov. Kjøp senger som oppfyller alle kriteriene til en god natts søvn. Minimum bredde per pers er 90cm mens lengde bør være over 200cm hvis du er over 190cm lang.

Senger - et møbel en skal trives i

Rimelige senger kan være lange senger med høy komfort som er pene nok til å passe inn i rommet. Det kan være verdt å legge til ekstra dollar for å få den perfekte sengen når du vet hvilke viktige møbler det er for ditt velvære. På samme måte som alle innredningen er det forskjellige stiler, og den personlige smaken må ha et eventyr. Det er alltid noe som passer deg, bare hold øynene dine åpne. Når du søker på nettet, er alt også veldig lett å forstå, og du vil raskt finne sengen som passer deg og ditt hjem. Når du kjøper senger online, kan du vanligvis få levert direkte hjem til døren, avhengig av hvilken fraktservice du velger. Enklere montering av bena og lignende kan oppstå. Etter monteringe er det bare å hoppe i senga å begynne å nye komforten.

å vurdere når du kjøper senger

Hard eller myk

Senga kan kjøpes i ulike hardhet og når en skal bestemme valget av harde eller myke senger kan en for eksempel undersøke hvor mye du veier og om du foretrekker å sove på magen eller ryggen. En hardere seng passer deg som sover mye på magen mens den litt mykere sengen passer bedre for alle som sover på ryggen. Når du kjøper senger på nettet, er informasjon om fastheten ofte beskrevet i produktbeskrivelsen. I en kontinentalseng har du for eksempel tre madrasser som vil gi sengen en spesiell komfort, og gjør også et spesielt inntrykk i interiøret ettersom en slik seng er ekstra høy.

Seng med ben kan være viktig

Ikke alle senger er behagelige senger. Noen ganger kan du bli fristet av en et produkt som passer innredningen perfekt, men det er ikke så perfekt når det gjelder komfort. å hoppe over benene til senga kan være en slik ide. Du vil ha en koselige orientalsk følelse på soverommet så anbefales i stedet ekstra kort seng ben, som er lett skjult under en hengende gardiner og møbler, og du får en følelse av at du er nærmere gulvet. Benene til senga er tross alt ikke bare for utseendets skyld, de gjør også veldig god nytte for komforten av sengen. Hvis du også har enkle ryggproblemer, bør du definitivt ikke bli kvitt bena.

Stor eller liten

Når det gjelder barn som er for store til barnesenger, kan man fort bli usikker på hvilken seng som passer best. Hvor stor seng skal de ha? Det er både mulig og hensiktsmessig å kjøpe en stor voksen seng for barnet direkte. Deretter må du ta noen informerte valg før du fullfører kjøpet. Det du trenger å huske på er at barnet ikke skal kunne falle ned fra høy høyde, så en lav seng anbefales. Det bør heller ikke være noen hull som kan føre til at barnet kan bli fanget i og dermed skader seg. Dersom du ønsker å være helt sikker på at senga passer for barnet er den beste anbefalingen å kjøpe en korrekt utformet barneseng til barnet.

Med sengegavel eller uten

Senger uten sengegavel kan være både stilig og stilig, og innredning er en viktig del av å kunne nyte et hjem. Det skal imidlertid huskes at mange møbeltilbehør gir produktet både funksjon og også nytte. Når det kommer til gavel er det et synlig interiør som kan få senga til å se helt ny ut etter du tilsetter en ny gavel. Det er en enkel måte å forny interiøret på soverommet. Men det er også praktiske fordeler, med mindre du har din seng i midten av rommet kommer veggen til å bli tilsmusset med mørke flekker med mindre du pryder sengen med en fin passende gavel.