BELLINO Sengegavl 145 Lav Beige - Møbler - Soverom - Sengegavler

BELLINOSengegavl 145 Lav Beige

DEAL
27
3 495
NOK
Du sparer:1 300 NOK
Delbetale fra: 206 NOK/Måned
Produktet selger raskt!
Forventet levering: 12-20 hverdager
10 års garanti
Delbetale fra: 206 NOK/Måned
Varemerke:Beds by BrøgeMaterialtype:TekstilMateriale polstring:Stoff, 100 % polypropenMartindale:49000Artikkelnummer:577242Se alle spesifikasjoner

Designed By Andrea Brodin:
BELLINO-serien preges av rene linjer og et moderne uttrykk. Det har vært viktig for meg at linjene, fargene og detaljene skal føles moderne uten å bli utdaterte. Med den sobre gråskalaen, fine detaljer som messingbeslag og bronsenagler, innenforliggende skuffer og stilrene linjer, føles serien tidløs. Designen passer i alle hjem og kan enkelt styles på mange ulike måter.

Med BELLINO Sengegavl piffer du enkelt opp sengen og gir soverommet et løft. Den blir en bekvem ryggstøtte når du sitter i sengen, og den beskytter dessuten veggen bak fra flekker. Med nagler i bronse og et slitesterkt, beige stoff tiltrekker gavlen seg akkurat riktig oppmerksomhet og gjør sengen til et skikkelig "statement piece ". Finnes i flere størrelser.

Spesifikasjoner
BELLINO Sengegavl 145 Lav Beige
BELLINOSengegavl 145 Lav Beige
Øvrig
KomfortPlus
VaremerkeBeds by Brøge
SerieBELLINO
FargenavnBeige
Farge
Øvrig informasjonVeggfester medfølger.
StilMarine
TypeSengegavl
Garanti10 år
Mål
Bredde145 cm
Høyde120 cm
Dybde8 cm
Materiale
MaterialtypeTekstil
Materiale polstringStoff, 100 % polypropen
Martindale49000
Artikkelnummer: 577242
Forventet levering: 12-20 hverdager
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Beds by Brøge
Beds by Brøge
Beds by Brøge - trendy, nedstrippet og komfortable

Beds by Brøge tilbyr et bredt utvalg av utrolig prisgunstige senger og tilbehør. Lag et inspirerende soverom og sov godt - hver natt. Velg mellom forskjellige designsenger eller hvorfor ikke skreddersy din egen seng basert på deg og dine behov.

Beds by Brøge - like behagelig som fin

Våg å bruke din kreative side og innred med farger, materialer og former for å skape et koselig og personlig soverom. Vår mest populære serie Giesela tilbyr blant annet moderne sengegavler som du kan smykke ditt soverom med i ulike tidløse farger.

Bestill sengen din online - enkelt og greit hos oss på Furniturebox

Velg og vrak mellom forskjellige kvalitetssenger, sengegavler og soveromstilbehør i en moderne og nedstrippet stil. Skap en stilsikker følelse på soverommet kombinert med luksuriøse detaljer.

Mer fra: Beds by Brøge