Soverom

Sengegavl online

686stk produkter
Deals
Sorter etter
900912(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Sengemål
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

En sengegavl er en liten vegg som plasseres ved enden av sengen din, for å gi et hjemmekoselig og stilfullt uttrykk. Det er en veldig effektiv og prisgunstig måte å fornye soverommet ditt på. Utover det hjelper den med å beskytte veggen din fra eventuelle skader eller flekker.

Er en sengegavl noe for deg?

Sengegavler kan ses som en luksusvare, men faktumet er at de er en kostnadseffektiv måte å heve stilnivået på soverommet ditt på. Samtidig finnes det mange fordeler med å bruke dem, både på en stilmessig og praktisk måte. De kan for eksempel tilby oppbevaring eller gjøre sengen din mer behagelig å sitte i. Sengegavler kommer i alle mulige stiller, modeller, farger og materialer. Noen har innebygd oppbevaring og andre tilbyr mye ryggstøtte om du vil sitte oppreist i sengen, for å kunne lese om du ønsker det. I kategorien sengegavler finnes det noe for alle, det eneste spørsmålet du trenger stille deg selv før du bestemmer deg for å kjøpe en sengegavl, er hvilken modell du vil ha. Vi håper at denne informasjonen skal hjelpe deg med å ta et valg. Om du trenger råd eller har spørsmål så er du velkommen til å ta kontakt med vår hjelpsomme kundeservice via telefon eller mail.

Hvilken funksjon fyller en sengegavl?

Forskjellige typer av sengegavler har ulike formål. Disse formålene er: dekorasjon og et stilmessig løft av soverommet, oppbevaring og det gjør sengen mer bekvem å sitte i. Mange sengegavler oppfyller to av disse formålene. Gjennom å vite hva du vil at møblene dine skal oppnå, blir det mye lettere å velge riktig modell.  Om du ønsker å sitte bekvemt i sengen din og nyte en frokost på helgene vil du ha en stoppet sengegavl, også kanskje med tilhørende pute. Om du først og fremst er ute etter en ny stil, sjekk ut møblene som passer din stil.

Hvordan monteres en sengegavl?

Om du har kjøpt en sengegavl online er det bra å kjenne til at det finnes tre forskjellige metoder for montering; de kan festes i selve sengen, festes i veggen bak sengen eller så kan de stå direkte på gulvet mellom sengen og veggen. En sengegavl som plasseres direkte på gulvet krever ingen montering, men kan settes rett på plass. Raskt og enkelt! Dette er en bra metode om du ofte vil møbler om. Å montere den i veggen eller i sengen er også enkelt og kan gjøres av de fleste med enklere verktøy som de fleste har hjemme. Selvfølgelig er det fordeler og ulemper med all type av montering, men vi anbefaler at du gjør det som er best for deg og ditt hjem. Å feste sin sengegavl i veggen gir en veldig stabil støtte, noe som er praktisk om du tror at du kommer til å lene deg mot sengegavlen. Denne metoden gjør sånn at det er vanskelig å møblere om på soverommet. En sengegavl som er festet i sengen passer for deg som liker å møblere om og for deg som ikke vil lage hull i veggen. Derimot må du være mer forsiktig med sengegavlen din, om den ikke står mot en vegg ettersom at overdrevet trykk mot sengegavlen kan skape en glippe mellom sengen og sengegavlen.

Hvordan velger jeg rett størrelse på en sengegavl?

Det aller første du må tenke på er hvilken størrelse du skal ha. Sengegavler kommer i alle mulige størrelser, både når det kommer til høyde og bredde. Når det gjelder bredden er det viktig at sengegavlen din er like bred som sengen din. Dette gir et enhetlig uttrykk. Også en veldig fin sengegavl kan se rar ut om den ikke passer til sengen. Det finnes mange forskjellige bredder å velge mellom, sengegavl 120 cm, sengegavl 140 cm, sengegavl 160 cm og sengegavl 180 cm er noen av de vanligste størrelsene som de kommer i. Når det gjelder høyden har du en personlig frihet, her gjelder det å kjenne etter hva som passer deg og ditt soverom best. Om du har et stort soverom kan det være elegant med et høyt og stort møbel, men i et rom med mindre plass kan det bli overveldende.

Hvilken modell og stil bør jeg velge?

En sengegavl kan virkelig endre følelsen på et soverom. Derfor er det viktig at du får den stilen du vil ha. Før du gjør et kjøp, bør du spørre deg selv hvilken stil og farge som kommer til å komplettere soverommet ditt best. Om du for eksempel vil gi soverommet ditt en moderne følelse passer det best med en moderne variant, men ikke vær redd for å leke med kontraster som gammelt/nytt, mørkt/lyst eller stilrent/utsmykket. Dette er sjansen du får til å uttrykke din personlighet når det kommer til innredning. På internett kan du sammenligne flere forskjellige modeller i fred og ro. 

Hvilket material passer meg best?

Sengegavler lages i en mengde forskjellige materialer, men generelt kan de deles inn i harde og myke sengegavler. En hard sengegavl er ofte laget av tre, mens en myk sengegavl er kledd i et stoff og stopped med et mykt materiale. Materialet du velger kommer ann på hvilken stil du liker, og delvis av de praktiske aspektene du leter etter. En sengegavl i tre kan i visse tilfeller ha hylleplan eller skuffer for ekstra oppbevaring. På andre sengegavler finnes det plass til en vekkerklokke eller annet. En stoppet variant er veldig praktisk om du vil ha noe behagelig å lene deg mot mens du sitter oppreist i sengen.