Madrasser

Overmadrass

105stk produkter
Deals
Sorter etter
1197146(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Å investere i en god overmadrass er smart for både helsen og lommeboken. Overmadrassen er trykkavlastende og komfortabel, noe som gjør at du kan sove veldig godt. Dessuten beskytter en overmadrass sengens vanlige madrass og øker livslengden på den sånn at du slipper å legge mye penger på unødvendige mange madrasskjøp. Vi på Furniturebox tilbyr et stort utvalg av billige overmadrasser som hjelper deg og din kropp til å ha det bra. Med lave fraktkostnader og levering til hjemmet gjør du et klokt valg i å bestille din nye overmadrass online.

Overmadrasser til avlastende hvile

Med kunnskapen om hvor mange timer vi bruker i sengen, er det viktig å ikke gå på kompromiss med kravet om en god seng. Det er kanskje ikke den morsomste utgiften for lommeboken, men hvis du legger den i forhold til viktigheten av god ergonomi og komfort når du sover, føles nok kjøpet av en overmadrass mer åpenbart. Det er imidlertid veldig viktig å huske at en overmadrass aldri kan redde en slitt seng. Hvis du har behov for å investere i en ny seng, anbefaler vi at du investerer i en kontinentalseng.

Vanlige spørsmål om overmadrasser

Hvilken fordel gir en overmadrass?

En overmadrass gir god støtte til både korsryggen og ryggen, samtidig som den lar kroppen synke ned i madrassen og dermed fungere som en trykkavlastning. Ved å fordele trykket fra kroppen over en større overflate, blir skadelig trykk mot visse punkter mindre og sovestillingen blir mer komfortabel. Velg en god overmadrass for ryggen. Overmadrasser er perfekt for personer som er plaget av kroppslige plager som rygg-, nakke- og hoftesmerter.

Hvordan velger jeg den beste overmadrassen for meg?

Hvilken overmadrass som fungerer best er veldig individuelt. Trikset er å velge en overmadrass som passer din kropp, dine behov og ditt sovemiljø. På denne måten kan du kjøpe en overmadrass som er skreddersydd etter deg og gir den beste komforten. Legg litt ekstra tid på å finne en overmadrass med tilpasset lengde, bredde, tykkelse og fasthet.

Hvordan velger jeg størrelse?

Når det kommer til størrelse på overmadrasser så er valgmulighetene store. Hos oss på Furniturebox finner du overmadrasser i forskjellige størrelser, både når det gjelder lengde og bredde. Velg mellom enkeltseng størrelser som en overmadrass 90x200, 120x200 eller 140x200, samt større modeller som passer til dobbeltsenger som en overmadrass 180x200, 160x200 eller 210x210. Vi har overmadrasser som passer til de fleste sengestørrelser.

Tykk eller tynn overmadrass?

Kanskje du valgte en for tynn madrass til din nåværende seng. Eller så har du gått ned eller opp i vekt siden du kjøpte madrassen din. En overmadrass kan løse begge situasjonene. Basert på om du opplever madrassen din som for hard eller for myk, så kan en overmadrass øke bekvemmeligheten. Bytt ut en tynn madrass med en tykkere overmadrass, eller legg en tynnere overmadrass i memorykum på toppen av din vanlige madrass for å få trykkavlastning effekten. En tynn overmadrass kan også være et godt alternativ til en sovesofa eller en campingvogn.

Hvilken fasthet passer meg best?

Grunnregelen sier, velg en fast overmadrass om du veier litt mer og en mykere om du veier litt mindre. En myk overmadrass gir mindre støtte og en fastere modell støtter mer. Om du har problemer med ryggsmerter er det derfor smart å velge en litt hardere overmadrass ettersom at den tilbyr bedre støtte når du sover. Det kan være bra å være klar over at en hard overmadrass kan oppleves litt ekstra hard i begynnelsen før den har myket til seg.

Kan jeg vaske min overmadrass?

Å regelbunden vaske din overmadrass kan forhindre at den blir slitt fortere. Den absolutt beste investeringen du kan gjøre for å vedlikeholde madrassen din er å satse på et skikkelig overmadrasstrekk. Det beskytter mot flekker og kan lett tas av og vaskes i vaskemaskinen ved behov. Så klart kan situasjoner oppstå der du også må gjøre rent overmadrassen. Kontroller vedlikeholdsrådene før du bruker rengjøringsmiddel på overmadrassen din. Et tips for å ta bort illeluktende svette og flekker er å strø over bakepulver og la det virke i 30 minutter. Tørk eller støvsug det opp etter bruk.