Madrasser

Luftmadrass & oppblåsbar madrass

1stk produkter
Sorter etter
1799553(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Det er praktisk å ha en eller flere luftmadrasser i hjemmet. Kanskje noen i familien skal på leir eller overnatte hos en venn. Andre ganger har man overnattingsgjester og da er det deilig å slippe å sove på sofaen. Hos oss i Furniturebox kan du kjøpe billige luftmadrasser eller mer avanserte luftmadrasser som blåses opp med elektrisk pumpe.

Vanlige spørsmål og svar

På hvilke ulike måter kan jeg blåse opp en luftmadrass?

Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe luftmadrasser som er selvoppblåsende. Fleksible og tynne madrasser som er perfekte å ha med på tur eller camping. Disse madrassene er enkle å brette og bære. Det finnes også madrasser som blåses opp ved å ha en ekstern luftpumpe som kobles til stikkontakten.

Hva trenger jeg å tenke på når jeg skal kjøpe luftmadrass?

En luftmadrass som skal tas med til campingplassen må for det første være vanntett. Derfor er de fleste luftmadrasser dekket med et PVC-stoff. Det er også viktig at det er lett å rulle sammen madrassen hvis du beveger deg mye, for eksempel på tur. Det er også greit å tenke på at det skal være enkelt å blåse opp madrassen, så en selvoppblåsende madrass er et godt alternativ.

Hvilken bredde bør jeg kjøpe på luftmadrassen?

Skal madrassen bæres rundt er det en fordel om den er liten og fleksibel. Det er heller ikke sikkert det er så mye plass i teltet. Standardbredden på en madrass er 66 cm. Det finnes også doble luftmadrasser som egner seg som gjesteseng i boligen.