Alle Soverom

Lekre nattbord og sengebord til ditt soverom

1 134stk. sengebord
Deals
Sorter etter
1883365(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Form
Funksjon
Type
Stil
Pris
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Et eller to nattbord er rett og slett en nødvendighet å ha ved siden sengen i soverommet. Der kan man plassere nattbordslampen, legge fra seg boken man leser, legge bort brillene sine og dessuten må man få plass til mobil eller vekkerklokke for at man skal kunne våkne i rett tid på morgenen. Et sengebord dessuten er perfekt om du vil nyte en frokost på senga.

Nattbord som passer til alle hjem

Nattbord og sengebord finnes i mange ulike typer av modeller og utførelser. De kan være laget av tre, metall, glass, stein eller plast. Hvilken stil på nattbordet du vil ha er helt avhengig av din egen smak. Mange velger å kjøpe nattbord som passer sammen med sengen når det gjelder farge, form og materialer. Det gir et enhetlig og stilig inntrykk som er avslappende for øynene, men selvfølgelig kan man også velge en helt annen stil på nattbordene om man heller ønsker det. Hvor stort nattbordet kan være er avhengig av hvor stor gulvflate du kan benytte deg av og om det blir estetisk tiltalende med en større eller mindre modell. For å gjøre soverommet mer ergonomisk er det en god idé å velge sidebord i samme høyde som sengen, dette er fordi at du ikke skal behøve å strekke deg altfor mye når du vil legge ned eller plukke opp noe.

Å kjøpe et perfekt nattbord

Fordelen med å kjøpe nattbord på nettet er at det finnes så mange ulike modeller å velge mellom. I fred og ro kan man sitte hjemme og titte gjennom sortimentet. For å se om de kommer til å passe inn på soverommet er det bare å se på målene og sammenligne med de målene man har i soverommet. Klassiske nattbord har ofte en skuff, dør eller luke som åpner opp et oppbevaringsrom. Der kan man oppbevare mange ting som man kanskje ikke vil ha liggende fremme, som ørepropper, ekstra sengetøy eller kanskje noen bøker. Mange moderne nattbord har et mer minimalistisk design og har kanskje ikke disse skuffene, dørene eller lukene. Igjen, hvilken variant du velger er fullstendig avhengig av din egen smak og livsstil. Stilrene nattbord i et moderne design kan gi et lekkert og eksklusivt inntrykk i soverommet. Dersom du ikke behøver et helt nattbord, men i stedet ønsker å ha et lite bord i eller ved siden av selve sengen som gir deg muligheten til å lese, jobbe, spise på sengen eller se på serier på nettbrettet ditt, er et sengebord perfekt.

Vanlige spørsmål om nattbord

Hvilket nattbord passer meg?

Som tidligere nevnt kan man velge nesten hvilken type bord som helst, og det hele er avhengig av hva man syns er fint og som virker praktisk for livsstilen man har. Et tips på nattbord som kan passe deg som behøver litt ekstra oppbevaringsplass er modellene som har ekstra skuffer og kanskje et lite hylleplan i den nederste delen. Har du det trangt hjemme og syns at et nattbord tar opp for mye gulvplass kan du med fordel velge en modell som monteres opp på veggen. Hvilket materiale passer best da? Det er også avhengig av din personlige smak, men tenk på at ulike materialer krever ulike former for vedlikehold. 

Hvordan vet jeg at nattbordet mitt kommer til å passe?

Når man kjøper et nattbord på nettet kan man jo ikke se eller røre ved det og på den måten gjøre en visuell oppfatning om at det kommer til å passe der man vil plassere det. Derfor er det viktig å sjekke målene som står listet ved hvert produkt og deretter sammenligne disse målene med den plassen der man ønsker å plassere møbelet. Når det gjelder nattbord er det bredden og høyden man bør måle. Et tips er å måle slik at du ser hvilken høyde det kommer til å ha sammenlignet med sengen, ettersom det blir best om sengen og nattbordet er like høye.

Hvilket materiale er best for meg?

Visse nattbord er laget av glass eller har en glassplate. Det er et stilrent materiale som skaper en følelse av luft i rommet, og det er dessuten lett å ta vare på, men det kreves ofte litt mer rengjøring enn hva andre materialer gjør. Støv samles eksempelvis og blir synlig temmelig raskt på glass og selv fingeravtrykk har en tendens til å synes ganske mye. Tremøbler er klassiske og litt mer tilgivelig når det kommer til rengjøring, men de kan imidlertid behøve å bli oljet inn nå og da for å beholde farge og kvalitet. Plast er i prinsippet vedlikeholdsfritt, men det kan blekne litt i fargen i løpet av årene, så man behøver kanskje å holde det unna direkte sollys. Selv metall kan behøve å bli pusset opp en gang i blant for å beholde kvaliteten.

Hvordan kan jeg ta vare på nattbordet mitt?

Som tidligere angitt i teksten beskriver må de ulike materialene behandles på ulike måter. Den enkleste måten er å passe på at nattbordet ditt holder seg fint lenge, er å følge vedlikeholdsanvisningene for akkurat ditt spesifikke bord. Mange bord er imidlertid behandlede som betyr at de ikke egentlig behøver noe særlig mer vedlikehold enn rengjøring. Om du ofte har vannglass eller kanskje en kaffekopp på møbelet kan det være en god idé å ha en form av underlag i nærheten, spesielt om du har valgt et møbel i tre. Pass også på at du ikke stiller alt for tunge ting på nattbordet, som først og fremst er konstruert for at man skal kunne sette litt lettere saker på det.