Hjemmekontor

Kontorstol

673stk produkter
Deals
Sorter etter
1234508(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Type
Sammenleggbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

En godt utformet kontorstol gir deg en ergonomisk arbeidsstilling, som kan spare deg for skader på muskler og ledd. På Furniturebox finner du et bredt utvalg av kontorstoler. Enten du spiller mye dataspill eller bruker mye tid på å sitte med jobb, tilbyr utvalget vårt en stol som passer.

Finn riktig kontorstol

Når du skaffer en behagelig kontorstol, vil dine muskler og ledd takke deg, kanskje mest nakken og skuldrene, som ofte er feilplassert når vi setter oss ned og jobber. For at stolen skal være optimal for deg, er det viktig at du tenker på noen ting før du kjøper den. Det første du bør gjøre er å vurdere dine behov. Hva gjør du mest på skrivebordet? Hvis du sitter lenge foran datamaskinen, er det best med en stol som støtter hele ryggen. For de som bare kan bruke stolen noen ganger, kan en modell med støtte kun i korsryggen være nok. Er dataspill din store lidenskap? Deretter er det spesielle spillstoler designet for dette og forbedrer spillopplevelsen. Uansett hvilken stol du trenger, kan du finne en billig kontorstol av god kvalitet på Furniturebox.

Montering av kontorstol

Når du har kjøpt kontorstol online på Furniturebox, får du det hjem i en pakke med klare instruksjoner for montering. De fleste stoler krever bare noen få enkle skritt for å gjøre seg klar og er ikke vanskelig i det hele tatt for å komme sammen. Når stolen er ferdig montert, er det nødvendig å stille på den. Du har en behagelig høyde når du kan sitte komfortabelt og avslappet med begge føttene fast i bakken og ryggen din rett. Det er også viktig å tenke på å sitte på stolen. Ofte har vi en tendens til å sitte på kanten av stolen, men du bør plassere deg selv slik at ryggen berører ryggstøtten. Hvis du sitter på kanten, bøyer du ofte fremover og legger bak og skuldre. Men du trenger ikke å kjøp kontorstol i forskjellig høyde til alle i familien, da de fleste stoler lett kan justeres ved hjelp av en spak på siden.

Viktige spørsmål før du kjøper en kontorstol

Hva er en ergonomisk korrekt sittestilling?

Med en god kontorstol får du en ergonomisk arbeidsstilling, noe som er viktig for å spare på ryggen og skuldrene. Ergonomisk sitter du når du kan holde begge føttene fast i gulvet mens du sitter på stolens sete. Du bør sitte så langt bak at ryggen berører ryggstøtten. Hvis du jobber på en datamaskin, er det også viktig å tenke på hvordan du har armene dine. Du bør ikke vinkle dem for mye nedover eller oppover. I stedet bør de hvile komfortabelt og avslappet på tastaturet. En god stol kan justeres til høyde slik at du kan oppnå riktig arbeidsstilling. En stol trenger imidlertid ikke å være dyr å være god. Du finner enkelt en rimelig kontorstol på Furniturebox.

Kan jeg finne en kontorstol i riktig stil?

Når mange tenker på kontorstoler, tenker de på de eldre modellene som ofte syntes å tilhøre et kjedelig kontor. Det kan være godt å vite at mye har skjedd med stolene siden da. Nå kan du finne en kontorstol som smelter perfekt inn i ditt interiør. Hvorfor ikke forbedre hjemmekontoret ditt med et fargeklikk i form av en stol i en vakker farge? Slike er mange å velge mellom. Hvis du liker den mer klassiske, kan en enkel stilig kontorsstol i hvitt være akkurat det du leter etter. Hvis du ønsker en pen kontorstol, kan du kjøpe en med glatt vil, kan du finne en stol med glatt lær eller faux skinn.

Hva er spesielt med en gamingstol?

Hvis du har en lidenskap for å spille dataspill, er en ekte spillestol noe du bør definitivt investere i. Disse stolene er laget for lange økter foran datamaskinen, noe som ofte skjer når du spiller mye. For å være ekstra komfortabel, har designet blitt inspirert av setene i racerbiler, noe som gjør dem utrolig komfortable og bidrar til det kule utseendet. De har et ergonomisk design som forbedrer spillopplevelsen mye. Det er viktig å huske på at lange øyeblikk foran datamaskinen sliter på kroppen selv om du bare sitter stille, derfor er en skikkelig utformet stol et must for spilleren som spiller mye. Ikke glem å stå opp noen ganger for å gi kroppen litt bevegelse.

Når skal jeg erstatte min gamle kontorstol?

Kanskje du allerede har en kjær kontorstol hjemme foran pulten, men hvordan vet du virkelig når det er på tide å erstatte den gamle stolen? For å sitte komfortabelt, må polstringen i stolen være intakt. Stoffet kan vanligvis kollapse og bli uhøflig etter noen år, noe som er et sikkert tegn på at stolen skal byttes ut. Mange stoler har også oppheng, men når det begynner å knekke og gni, er det på tide å investere i en ny kontorsstol. Du bør også tenke hvordan det føles å sitte i din nåværende stol. Du bør definitivt erstatte den hvis setestolen din ikke er optimal, fordi en stilling som ikke er ergonomisk har mye å spiller en stor rolle for kroppen.