DARRELSpisestol Kunstlær Lysebrun

2 295
NOK
/stk.
Delbetale fra: 151 NOK/Måned
Forventet leveringsuke: 39
Delbetale fra: 151 NOK/Måned
Varemerke:Scandinavian ChoiceMaterialtype:Krommet stål, Eco-lærVaremerke:Scandinavian ChoiceFargenavn:Lyse brunArtikkelnummer:851422Se alle spesifikasjoner
Spesifikasjoner
DARREL Spisestol Kunstlær Lysebrun
DARRELSpisestol Kunstlær Lysebrun
Mål
Bredde
49 cm
Høyde
97 cm
Dybde
43 cm
Øvrig
Varemerke
Scandinavian Choice
Fargenavn
Lyse brun
Farge
brun
Stil
Skandinavisk
Utseende
Lær
Materiale
Materialtype
Krommet stål
Eco-lær
Artikkelnummer: 851422
Forventet leveringsuke: 39
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 96 26 00

Åpningstider:
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice – et selvfølgelig valg

Scandinavian Choice er et varemerke som verner om prisgunstige, funksjonelle og møbler med kvalitet. Det er et av våre mest populære varemerker og består av klassiske møbler å innrede hjemmet ditt med. Takket være det brede sortimentet finner du garantert noe som passer deg og hjemmet ditt.

Prisgunstige møbler for alle rom i hjemmet

Takket være det brede sortimentet som Scandinavian Choice tilbyr kan du innrede alle rom i hjemmet ditt. Velg mellom sofaer i ulike størrelser, spisegrupper, bord, stoler, potter, vaser, matter, senger og barnemøbler. Et varemerke med uendlige valg til veldig bra priser. Velkommen til Scandinavian Choice – et hjem skal ikke behøve å koste mer.

Kle hjemmet ditt med tidløse møbler

Hos oss på Furniturebox finner du tidløse, klassiske og stilrene møbler fra Scandinavian Choice sortiment. Klikk hjem dine favoritter allerede i dag og skap en oase full av herligheter.

Mer fra: Scandinavian Choice