Kjøkken

FINE SPISEBORD & KJØKKENBORD PÅ NETT

1 398stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1509079(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Et veldig fint spisebord skaper ikke bare et attraktivt blikkfang i hjemmet, men det inviterer deg også til å sitte sammen og nyte maten. Spisebordet er ofte midt i hjemmet hvor du omgås andre, spiller spill og samler alle vennene dine.

Velg riktig spisebord

Spisebordet kommer i mange forskjellige modeller og størrelser. Typen du velger, avhenger av hva du synes er pent, hvor mange seter du trenger og hvilken type bord som passer inn i størrelsen og stilen på ditt hjem. Hvis du har et lite hjem, kan du kanskje ikke få plass til et større bord, men det er mange fine bord som er mindre i størrelse. Det kan også være smart å investere i et bord som er uttrekkbart, fordi du raskt og enkelt kan sette ekstra plasser hvis du har selskap. Dimensjoner er et viktig aspekt å vurdere når du kjøper et nytt spisebord. Hvis det blir for stort, kan hele rommet føle seg for overfylt, men det kan være for lite, det kan hende du ikke kan bruke møblene fullt ut.

Når du kjøper spisebord online

Når du kjøper et spisebord online, er det enda viktigere å holde styr på dimensjonene enn om du kjøper det i en fysisk møbelbutikk. Dette skyldes at du ikke kan skape et visuelt bilde av om møblene passer inn i rommet eller ikke. I tillegg til å holde oversikt over diameter, bredde og lengde, bør du også se etter hvor høyt bordet er. Et komfortabelt spisebord skal kunne hvile armene uten å bli ubehagelig, det bør ikke være for høyt eller lavt. Kjøp bord du er sikker at passer til rommet. Hvis det er veldig høy eller veldig kort, må du kanskje kjøpe matbord som har justerbare ben, eller sette dine egne møbler ben.Tenk på hvordan bordet ditt vil bli levert. Det kan være lurt å måle døråpningene hjemme for å sikre at du kommer gjennom møbler etter levering.

Spørsmål du burde spørre deg selv før du kjøper nytt spisebord

Hvordan vet jeg hvilken størrelse som passer?

Når du kjøper et spisebord på nettet, er det viktig å måle plassen der du vil at ditt nye spisebord skal stå og sammenligne disse dimensjonene med dimensjonene til møblene du vil ha. Du finner disse målene under hvert produkt. I tillegg til det er det det du vil bruke bordet, samt antall medlemmer i husstanden som bestemmer hvor store eller små bord du skal velge. Selv om du har litt plass hjemme, kan du finne et større bord som passer perfekt. Våg å spille litt med figurer og kanskje velge et bord med asymmetrisk design for å få mer sitteplasser og et møbel som passer bedre inn i hjemmet ditt.

Hvordan tar jeg vare på bordet mitt?

For at et spisebord skal vare lenge, er det viktig at du tar vare på det riktig, men hvordan du gjør det avhenger av hvilket materiale bordet ditt er laget av. Et trebord kan til slutt få riper og markeringer på bordoverflaten . For å fikse det kan bordet slipes for så å bli malt og lakkert. Det til og med være nødvendig bli oljet for å opprettholde den fine fargen. Et metallbord kan trenge å bli pusset opp av og til, mens stål eller betongbord er vedlikeholdsfrie. For å forhindre at ditt spisebord blir ripete, anbefales det at du bruker en bordplate og tørker av bordet etter hvert måltid. Hvis du vil unngå dårlige vannmerker, bør du bruke en glassoverflate.

Må jeg montere bordet selv?

Hvordan bordet ditt blir levert kan variere avhengig av hvilken produsent bordet er fra. Mange bord kommer fullt sammen og er klare til å bli satt på plass der du vil ha det. Andre bord må kanskje monteres, og i disse tilfellene er de fulle instruksjonene om hvordan man skal montere produktet inkludert. Spisebord er enkle å montere og ingen spesiell kunnskap er nødvendig for å lykkes. Du ser ofte i produktbeskrivelsen hvilke bord det er i sortimentet som krever montering, men hvis du er usikker, ta kontakt med vår kundeservice og spør. Hvis du trenger noen spesielle verktøy for å montere bordet, er det vanligvis notert i beskrivelsen av produktet.

Hva er forskjellen mellom spisebord og vanlige bord?

Et spisebord er laget spesielt for bruk som et mellomrom hvor du spiser mens et større sidebord er laget for å sette ting på det, men ikke til aktivt bruk. Spisebordet har en bordplate som behandles på en måte som gjør det hensiktsmessig å bruke aktivt. For eksempel kan det ha blitt behandlet ved lakkering, voksing eller oljing. Den andre store forskjellen er at spisebordet er laget for å være ergonomisk når du sitter på det og spiser, noe som betyr at det ofte er høyere enn skjenker. Ofte er de konstruert for å være mer stabile enn andre bord, ettersom man anvender spisebordet mer aktivt enn med sidebord.