Kjøkken

Rullebord & Trillebord

52stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1852714(3).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Oppbevaring
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Det finnes mange forskjellige typer bord, men det kanskje mest funksjonelle bordet som finnes, er rullebordet. Et rullebord er rett og slett et lite bord med egne hjul til føtter. Dette betyr at det enkelt kan bevege seg bortover gulvet, selv om det er gjenstander plassert på toppen av det. Det sier seg selv at rullebordet er et fantastisk fleksibelt møbel, da man kan flytte det fra rom til rom etter eget forgodtbefinnende. Dette betyr at dersom du for eksempel trenger et nattbord på kvelden, kan du enkelt kjøre bordet bort til senga. Billige rullebord får du enkelt hos Furniturebox.

Hvorfor kjøpe et rullebord

Det er viktig å skape så mange arbeidsområder som mulig hjemme, slik at du letter oppbevaringbehovet forøvrig. Med et rullebord har du et ekstra arbeidsområde, hvor du kan sette objekter du ofte bruker, som for eksempel boka du holder på å lese, eller en vinflaske, som du kan hente frem etter eget forgodtbefinnende. Du kan selvfølgelig enkelt sammenligne de ulike rullebordene hos Furniturebox.se, her kan du se på de forskjellige designene, de ulike dimensjonene og så videre. Tenk hvor deilig det er å slippe å navigere rundt i jungelen av produkter som du ofte opplever i fysiske butikker. Aldri har det vært lettere å handle inn møbler, og Furniturebox tilrettelegger for nettopp dette.

Hva venter du på?

Spørsmålet er enkelt, og som nevnt i overskriften, hva venter du på? Hvorfor ikke gå til innkjøp av et ordentlig rullebord hos Furniturebox nå? Det er jo fantastisk deilig å slippe de fysiske butikkene, og kunne sammenligne produkter direkte mot hverandre på nettet. Her fremgår alle dimensjoner, farger og så videre. Kjøp rullebord online nå, og klargjør deg for en produktiv hverdag!