Kjøkken

Klaffbord

8stk produkter
Sorter etter
937262(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

De fineste klaffbord online! Her finner du et stort utvalg av klaffbord i mange forskjellige stiler og utførelser. Et klaffbord er et et utrolig anvendelig møbel. Som hverdagsbord kan det være lite og nett og passe inn nesten hvor som helst. Når du får gjester kan du utvide det i begge ender, og da har du plutselig et stort bord du kan dekke til mange! Et klaffbord kan også være greit å ha som ekstra bord. Det tar liten plass og er lett å plassere, gjerne i stedet for et konsollbord. Sjekk det store utvalget av klaffbord i mange ulike stiler og utførelser. Velg det som passer til din smak og din stil.

Klaffbord passer overalt!

Et praktisk klaffbord passer overalt. Du kan velge mellom klaffbord i ulike utførelser og stiler så du kan finne et som passer til din stil. Dersom du til daglig bare har plass til et lite bord, er klaffbord superpraktisk. Da kan du bare utvide bordet når du får gjester. Et klaffbord passer overalt, du kan ha det som et ekstra bord eller du kan bruke det til de daglige måltidene på kjøkkenet. Når klaffene er i bruk, har du et større bord. Da kan du dekke et vakkert bord og samle familie og venner til et godt måltid. Du trenger bare ett bord- som kan dekke de fleste behovene. Smart!

Flotte klaffbord som passer overalt!

Her finner du billige klaffbord i flere størrelser, utførelser og stiler. Her kan du finne bordet du har letet etter. Klaffbord er lett å plassere, også der spiseplassen er liten. Likevel kan det bli mye større, og du kan dekke et vakkert bord til dine venner. Til daglig har du et praktisk men vakkert bord som du kan spise mange gode måltider ved.