Barmøbler

Barstoler

509stk produkter
Deals
Sorter etter
1011344(13).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Form
Funksjon
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Lyst til å friske opp i hjemmet ditt? Velg blant vårt store utvalg i barstoler og finn en modell som passer perfekt inn i din stue, kjøkken eller salong. Med sitt slanke design tar de minimalt med plass, og du kan også velge en variant som lar deg justere sittehøyden.

Hvilke barstoler passer for deg?

Vi anbefaler deg å velge barstoler som matcher ditt øvrige møblement der du ønsker å plassere dem. Vil f.eks hvite stoler være stiligere enn svarte når du tar i betraktning det bordet eller disken de skal stå foran? Gjør deg opp en formening om hvor mange du trenger. Bør alle være like? Hvor høye er de personene og gjestene som skal sitte på stolene dine? Både barn og voksne kan finne en perfekt sittestilling om du velger en modell med justerbar høyde. Søk gjennom vårt store og brede utvalg av barstoler på nettet for å finne en modell som er ideell for ditt hjem. De er enkle å montere og vil gi deg glede i lang tid fremover. Skulle du senere ønske å utvide med flere stoler, er det enkelt å bestille flere av samme typen eller eventuelt i et annet design og prisnivå.

Barstoler er enkle å montere

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av alt fra billige barstoler til dyrere modeller. Vi har både moderne barstoler og klassiske utgaver. Du finner utgaver som hviler på en enkel søyle, eller som har flere bein å stå på. Barstoler lages i forskjellige materialer, med det til felles at de skal være holdbare over lang tid og gode å sitte på. Du velger selv mellom setetrekk i skinn, plast eller annet materiale. Finn farger som passer perfekt inn i hjemmet ditt. Barstolene fra oss kommer som byggesett du enkelt monterer selv med helt vanlige verktøy. Du skal kunne klare å gjøre monteringsjobben alene, men om du velger å engasjere hjelp til å skru dem sammen, kan du regne med at jobben er gjort i løpet av kort tid.

Hva du må tenke over når du kjøper barstoler

Hvor mange trenger du?

Barstoler er i utgangspunktet slanke og smale og tar minimalt med plass i forhold til andre typer stoler. Vanligvis kommer de uten ryggstøtte, eventuelt med ganske lavt ryggstø. Kjøp barstoler fra vårt store utvalg og vit at du alltid kan komme tilbake å kjøpe flere av samme modell senere. Ofte ser man ikke hvor mange man trenger før de første er kommet på plass. Du trenger ikke bekymre deg for at stolene skal ta for mye plass av gulvarealet ditt hjemme. Når barstolene ikke er i bruk er det enkelt å skyve dem helt inntil eller under et bord eller disk.

Vi har barstoler for ditt budsjett

Barstoler kommer i alle prisklasser. Materialvalg og modelltype er med å avgjøre hva de koster. Hos oss finner du rimelige barstoler du vil ha glede av i mange år. Har du et veldig stramt budsjett, er det betryggende å vite at du alltid kan komme tilbake til oss å kjøpe flere av samme typen på et senere tidspunkt. Sammenlign modellene på bildene våre og klikk deg frem til en modell som passer akkurat til ditt personlige behov. Husk at barkrakker også kan benyttes som dekorative møbler i seg selv, eller f.eks til å plassere blomsterpotter på. Velg mellom enkle søyler eller modeller med flere stolbein.

Godt utvalg av barstoler til alle behov

Hvis du klikker deg innom vårt brede utvalg av rimelige og solide barstoler, finner du både modeller som selges enkeltvis og andre som kommer i par. Noen stoler er permanente, andre modeller kan justeres både i høyden eller har seter hvor du kan snurre deg rundt mens du sitter. Hvis du har minimalt med plass eller ønsker barstoler som er enkle å sette bort, kan du velge både sammenleggbare modeller, eller stoler som er lette å stable oppå hverandre i høyden. Alle våre barstoler er laget for å stå stødig både på tepper eller direkte på gulvet. De er konstruert for ikke å skade underlaget de står på. Velg mellom mykere seter eller mer solide og harde.

Velg det som passer best for deg

Skulle du være i tvil om hvilke barstoler som passer best til ditt behov, er det bare å studere bildene av de mange variantene i vårt sortiment. Hvilke materialer stolene er laget av, vil fremkomme av produktbeskrivelsene av hver enkelt modell. Du er alltid velkommen til å kontakte våre hyggelige og dyktige kundebehandlere for å få flere tips og råd om hvilket møbel som best vil dekke akkurat ditt behov og ønsker. Hvis du skulle ombestemme deg og finne at du heller ville hatt en annen modell, kan du returnere og bytte alle varer du kjøper hos oss innenfor kjøps- og salgsbetingelsene.