Barmøbler

Barbord

127stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1153938(7).jpg
Populære søk
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Oppbevaring
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Forlengningsbar
Form
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage

Ett barbord er et klassisk møbel som passer inn i mange forskjellige hjem, men kanskje først og fremst i hjemmet som har litt mindre plass. Barbordet er mindre enn de fleste kjøkkenbord, og derfor kan du få plass også i mindre kjøkken.

Kjøp av barbord online

Hvis du vil kjøpe et barbord online, har du ofte mange varianter og modeller å velge mellom. Det gir deg mulighet til å finne akkurat det bordet som passer til ditt innredningsvisjon, personlig smak og hjemmeforhold. Det er viktig å sjekke dimensjonene på barbordet nøye før du vurderer å kjøpe det. Disse finner du i produktbeskrivelsen for hvert produkt. Sammenligne disse dimensjonene med dimensjonene på rommet der du vil plassere bordet. Husk at det må være nok plass til stoler hvis du velger å kjøpe dem til bordet. Det burde være nok plass til å komfortabelt gå forbi bordet i rommet. De fleste barbord kan brukes stående, takket være sin høyde. Hvis du har lite tilgjengelig plass i hjemmet, kan du velge et bord som kan brettes ut av veggen når du trenger å bruke det.

Montering av barbord

Et barbord kan ha mange forskjellige unike utseender og de kan være rundt, firkantet eller ovalt. De fleste barbordene er høye og kan brukes både på stående og sitte på høye stoler. Når du kjøp barbord, vil du kanskje sjekke om det er noen stilige barstoler som matcher bordet, som det vanligvis gjør. Enten du kjøper en dyr modell eller en av våre billige barbord, kan det være at de må monteres selv etter levering. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig med avansert montering, men monteringen går vanligvis ut på å skru bordplaten fast til bordbenene og muligens møbelfoten. Hvis monteringen er nødvendig, er den spesifisert i produktbeskrivelsen eller i produktarket, og du vil også motta detaljerte instruksjoner når dine møbler leveres. Montering kan i de fleste tilfeller utføres enkelt selv på kort tid.

Vanlige spørsmål om barbord

Hvorfor ikke bare velge et lite bord?

Selvfølgelig kan du også velge å kjøpe et lite bord i stedet for et barbord, men barbordet kommer med flere fordeler. Først og fremst, som sagt, sparer det mye plass som er uvurderlig i mindre boliger. For det andre gjør høyden det visuelle rommet større, da du kan spille litt høydeforskjeller i interiøret. Mange moderne barbord har også et riflet og slank design, noe som betyr at du igjen vinner med å få et visuelt rom som gjør at hjemmet ser større ut. Du kan også skyve stolene under bordet når du ikke er i bruk, du får en ekte plassbesparende løsning.

Hvordan innreder jeg med barbordet?

Mange velger å bruke sitt barbord som et lite spisebord med plass til to eller fire personer, avhengig av hvilken størrelse bordet du har kjøpt er. Det er et vanlig møbel å se på i diverse boliger av liten størrelser som studentrom eller studioleiligheter. Noen velger også å sette barbordet på kjøkkenet for å få ekstra plass til å sette ting på. Det er også mange billige barbord som kan brettes ut når du vil bruke dem. Denne modellen kan være veldig nyttig hvis du vil ha litt ekstra bordplass når du får gjester eller kanskje en buffet., men vil ha mer ledig plass i hverdagen.

Hvordan tar jeg vare på barbordet?

Hvordan ta vare på barbordet ditt for lang levetid og varig, avhenger av hvilket materiale det er laget av. Hvis produktet er laget av tre, kan det være lurt å bruke plater eller glassunderlag for å beskytte mot flekker som ikke går bort. Tørk alltid bordet etter bruk for å holde bordet i god stand. Etterhvert når du har hatt bordet i noen år er det lurt å kanskje male eller olje bordet. Et metallbord kan ofte brukes uten underlag, men la ikke væske forbli på bordet i lengre perioder uten å tørke det etter hver bruk. Det kan hende at metall må pussess opp noen ganger for å opprettholde glansen.

Er barbord en smart Compact living løsning?

Det finnes veldig smarte barbord som kombinerer bordoverflaten med ulike lagringsløsninger. For eksempel kan du finne varianter som har en hylle som går opp mot veggen eller andre varianter der bordbenene på den ene siden har blitt erstattet av en hylle. Dette er en ekstra smart løsning for de som har en liten plass som du vil innrede. De fleste boliger krever ekstra lagringsplass, og hvis du kombinerer den med et praktisk bord, kan du frigjøre mye plass enn om du vil ha både spisestue og hylle. Hvis du ikke vil bruke barbordet som spisebord, kan det fortsatt være praktisk, fordi det er en fin og praktisk løsning å ha et ekstra lite bord hvor du kan nyte lørdagsdrinken eller et glass vin sammen.