Møbler

Kjøkkenmøbler

5 709stk produkter
Deals
Sorter etter
659113(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Vaskbar
Vanntett
Med hjul
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Belysning
Funksjon
Stil
Stablingsbar
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Sammenleggbar
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Dagens kjøkken har fokus på design som skal være både funksjonelt og stilfullt. Samtidig er kjøkkenet blitt rommet hvor familien samles sosialt samvær. Bruk derfor tid til å vurdere forskjellige løsninger for både innredning, slik at du får det kjøkkenet du virkelig ønsker deg.

Hva bør en tenke på når en kjøper kjøkken

Når en vurderer kjøkkeninnredning, og annet til kjøkken, er det en rekke ting man bør ha i bakhodet. Det skal være enkelt å holde rent, i tillegg være lagringsplass til kjøkkenutstyr og maskiner og utformingen skal være praktisk ved matlaging. Det vil si at vurderingen også bør ta hensyn til om en skal ha faste eller løse komponenter, integrerte eller løse hvitevarer og hvor stort rommet er. Når en da har bestemt seg for interiøret må man vurdere hvilke overflater disse skal ha. Her er det muligheter for å blande stiler eller holde alt i samme design. Det er mange muligheter og en bør velge med omhu. Dette gjelder også type materialer en ønsker å kjøpe, som for eksempel på benkeplaten. Kjøkkenet må også tåle den bruken det er tenkt for, derfor bør man velge kvalitet, slik at kjøkkenet har lang levetid.

Montering av kjøkken

Når man skal montere et kjøkken kan man faktisk gjøre det meste på egen hånd, men enkelte ting skal gjøres av fagfolk. Alt av elektrisk arbeid skal gjøres av godkjent montør. Det samme gjelder for alt av arbeid i forbindelse med eventuell flytting av vannrør, vask og kraner. Det du kan gjøre selv er alt av montering av skap og skuffer, tilskjæring av benkeplater og videre. Pass på at du leser monteringsanvisninger nøye og har utstyret du trenger tilgjengelig. Det kan være noe kronglete å montere slikt som veggskap helt alene. Det er derfor smart å få litt hjelp med de større tingene. Bestiller du kjøkken online fra funiturebox,no kommer monteringsanvisningen med. Vi gir deg muligheten til å velge i en rekke forskjellige produkter - renover kjøkkenet billig med våre kvalitetsprodukter.

Kjøkken

Hvordan bruker jeg kjøkkenet?

Det aller første en må vurdere for et kjøkken er hvordan en bruker rommet i hverdagen. Et moderne kjøkken kan ha behov for å inneha en rekke funksjoner, men den daglige bruken og lagringen av ting kommer først. Det betyr at man må se på hva man trenger av blant annet kjøkkenskap og skuffer. En bør vurdere om vegghengte skap er den beste løsningen, eller om lagringsplass under benkeplatene passer bedre. Hygiene er også et stikkord for kjøkkenet. Alle overflater bør være enkle å holde rene, samtidig som de tåler litt søl. Enkelte overflater kan kreve vedlikehold, som for eksempel plater i heltre.

Hvilke materialer bør jeg velge?

Det er en mengde forskjellige materialer å velge mellom for kjøkkeninnredningen. Ønsker man et rimelig kjøkken, som har lang levetid, bør man vurdere disse opp mot hverandre. Overflatene skal være enkle å vedlikeholde og holde rene. Dette gjelder spesielt for benkeplaten. Den skal i tillegg tåle ganske hard bruk og blir utsatt for en rekke forskjellige påkjenninger. Ta også en titt på hvilket materiale selve innredningen er produsert i, med tanke på vannsøl og eventuell fare for fuktskader. Vi fører en rekke produkter som vil passe nøyaktig inn i ditt drømmekjøkken og som gir den kvaliteten du har behov for.

Hvordan gi kjøkkenet det lille ekstra?

Ettersom et kjøkken ofte benyttes til et "all-rom" bør en også tenke på hvilken stemning en vil skape med sitt nye kjøkken. Det kan man gjøre på forskjellige måter. Valg av farger er en av disse. Skal man ha et ensfarget kjøkken eller friske det opp med enkelte fargerike produkter? Mange velger også å benytte en kjøkkenhylle, både av praktiske og estetiske årsaker. Noen åpne hyller hvor man kan benytte kjøkkenredskaper, eller annet som pynt, gir en hjemlig og koselig følelse på kjøkkenet. Noen velger å sette en liten spiss designet med mobile komponenter. Det kan være et trillebord eller et mobilt skap. Det er egentlig bare å finne ut hva du liker best, og å sette i gang med å designe ditt eget drømmekjøkken.

Hvordan finner jeg drømmekjøkkenet?

Det er altså en rekke vurderinger som skal med for å finne det perfekte kjøkken. Ta derfor en titt på produktene, vurder dem opp mot egen smak og bruk før du bestiller. Pass på at du velger noe du også er fornøyd med over tid. Ha alltid i bakhodet at kjøkkenet er husets "hjerte" og bør derfor også utstråle dette med det designet og fargene du velger. Dette skal være rommet hvor alle føler seg velkomne, samt hvor familie og venner gjerne samles over et måltid. Spe på med muligheten til dempet belysning eller mer myke materialer, som gardiner eller gulvtepper for virkelig å få frem stemningen i rommet.