Møbler

Entrémøbler & gangmøbler

962stk produkter
Deals
Sorter etter
581502(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Høy- og senkbart
Oppbevaring
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals

Å komme inn i en innbydende gang som har blitt omhyggelig designet og dekorert, er noe veldig spesielt. I denne her kategorien finner du hall/gangmøbler som kan hjelpe deg med å skape et hyggelig miljø som dessuten er veldig praktiske og gjennomtenkte.

Entrémøbler som gjør hallen mer organisert

Om der er et rom som det kreves organisering, så er det gangen. Der skal man nemlig ta på og av seg skoene, ytterkledene, skjerf, huer, vanter og alt det andre man må ha med seg. Uten den rette logistikkløsningen kan det raskt bli et rent kaos i gangen, og det er derfor viktig å kjøpe riktige hall/gangmøbler. Det skal både gå an å oppbevare og henge opp ting. Det er også en god ide å ha et slags møbel som du kan sitte på, da det gjør det også lettere å ta av og på seg skoene. Blant våre hall/gangmøbler online kan du finne alle mulige løsninger, og dessuten kan du også finne møbler som tilhører samme serie, hvilket gir deg muligheten til å skape et ensrettet og stilrent inntrykk.

Riktige gangmøbler for ditt hjem

Når det gjelder oppbevaring, er det mange ting å tenke på, ikke minst fordi det ofte finnes ulike modeller av like oppbevaringsmøbler. Du kan for eksempel velge å kjøpe en skohylle eller et skoskap, sette opp en hattehylle eller helt enkelt ha en frittstående stumtjener. Det er dine behov og din livsstil som bestemmer hvordan du best kan utforme hallen/gangen din, ta deg god tid når du kjøper hallmøbler, og tenk på hvordan du kan skape det mest praktiske opplegget. Når du kjøper gangmøbler på nettet, er det mye å velge mellom, og i vårt sortiment kan du finne mange ulike varianter av møbler fra mange forskjellige produsenter. Noen av møblene leveres ferdigmontert, og det er bare å pakke opp og sette på plass, mens andre kanskje trenger litt enklere montering etter leveransen. Finn din favoritt i vårt store utvalg, kjøp møbler til gangen på nett!

Vanlige spørsmål om entrémøbler

Hvordan monterer jeg mine nye entrémøbler?

Hvis du velger å kjøpe entremøbler som krever noe installasjon, vil alle instruksjoner følge med når de leveres til ditt hjem. Du finner også instruksjonene på produktbeskrivelsen her på siden. Vanligvis er det ikke nødvendig med spesielle verktøy for å sette sammen møblene. Men hvis du har kjøpt møbler som må henges opp, må du kanskje bore hull i veggen, som du gjør med en boremaskin. Hvis du trenger tips til entremøbler som du ikke må montere, eller ønsker råd om hvordan du kan montere ihop og sette opp dine nye møbler, kan du kontakte vår kundeservice som gjerne svarer på spørsmål.

Hvordan tar jeg vare på mine møbler?

Entremøbler kan være laget i mange forskjellige materialer, og det er materialet som bestemmer hvordan man skal ta vare på møbelet. En del møbler er for eksempel laget av laminat, og disse krever svært lite vedlikehold. Bare vær sikker på at du ikke overbelaster møbelet eller lar det være vått i lengre perioder. Hvis møbelet er laget av massivt tre kan det behøves å bli oljet noen ganger i året. Dette for at den skal beholde den fine fargen, og ikke sprekke med tiden. Mange moderne gangmøbler er laget av stål og andre metaller. Stål er et vedlikeholdsfritt materiale som tåler det meste, mens andre metaller kan behøves å bli pusset opp nå og da for å holde seg fine.

Hvordan vet jeg om det jeg velger passer?

Shopping på nettet har mange fordeler, ikke minst fordi sortimentet du kan velge fra ofte er veldig stort. Det eneste som er litt vanskeligere er å visualisere storleken på møblene du kjøper, men med målinger og en tommestokk eller et måleband, er det lett å se om møblene kommer til å passe i rommet. På alle produktbeskrivelser står målene, og når du har skrevet de ned er det bare at begynne å måle i hallen for å se om ønsket møbler er i riktig størrelse. Hvis du finner ut at det produktet du ønsker ikke passer, kan det være lurt å søke på det samme produktnavnet eller type i butikken. Mange ganger finnes det både små og store varianter å velge imellom.

Kan du tipse meg om passende layout?

Gangen/entren er som tidligere nevnt et interessant rom å dekorere i, fordi det stiller store krav til organisering og effektivitet. Et triks er å tenke på hvordan man faktisk beveger seg i hallen, og deretter forsøker å passe inn gangmøbler og andre ting etter det. Kleshengere er mer eller mindre et must, samt kroker hvor du kan henge opp mindre ting på. Skooppbevaring er også veldig praktisk, og du trenger nesten alltid å legge til en slags ekstra hallbelysning til gangen. Ikke glem at det må være enkelt å rengjøre, både når det gjelder å plukke unna ting, støvsuging og våt avtørking.