Møbler

Barnerom

382stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
971799(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Oppbevaring
Høy- og senkbart
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Antall stoler
Antall personer
Forlengningsbar
Form
Funksjon
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna
Det er gøy å innrede barnerom, du kan være kreativ og dekorere lekent. På et barnerom er det både morsomt og spennende for barnet ditt å være med i alle deler av prosessen. Du vil at rommet skal reflektere barnets personlighet. På denne måten skaper dere et rom sammen som inviterer til kreativitet, avslapping og trygge omgivelser. Når du velger barnemøbler billig på nett, er vi sikre på at du finner noe som passer. Hos Furniturebox tilbyr vi noe for enhver smak, uansett interesse og alder. Velkommen til å utforske vårt store utvalg sammen!

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan innreder jeg barnerommet?

Et triks for å gjøre barnerommet perfekt er å velge møbler som kan vokse i. Tenk for eksempel at det kan være bedre å kjøpe møbler som er justerbare i høyden eller lengden slik at barnet ditt kan bruke møblene lenge. Felles for alle barnerom er at de trenger å invitere til lek og kreativitet, men også avslapping. Pynt med en seng som har plass for venner å sove over i, ulike oppbevaringsbokser for leker og klær og et skrivebord for lekser og håndarbeid. Sammen kan dere skape inspirasjonen barnerom kan gi til barn som utforsker sin kreativitet.

Hvilke barnemøbler kan jeg kjøpe hos Furniturebox?

Hos Furniturebox finner du møbler til barnerommet som passer alle, uansett alder og interesser. Bla gjennom barnesenger, skrivebord og barnestoler. Du finner også sofaer som fungerer som sovesofaer for venner som vil overnatte. I tillegg kan du også kjøpe ulike typer belysning som nattlys og leselys. Vi ønsker selvfølgelig også at du skal ha mulighet til å dekorere barnerommet, så du finner ulike interiørdetaljer som veggdekor og stilige oppbevaringskurver til leker og lignende.

Jeg trenger barnemøbler med oppbevaring, tilbyr dere det?

Når det gjelder barnerom er ofte ordet orden og ryddig ukjent. Ved hjelp av ulike oppbevaringsløsninger skaper du et barnerom som er både praktisk og stilig. Hos Furniturebox finner du hyller, kroker, skuffer og sprinkelsenger med oppbevaring. Sånn at du enkelt og morsomt kan lære barnet ditt å holde rommet rent og ryddig.

Hva bør jeg huske på når jeg velger barnemøbler?

Det viktigste å være oppmerksom på er å unngå møbler som det er fare for at barnet kan skade. Det er også greit å unngå for tunge møbler, spesielt de der det er fare for at de kan velte. Pynt med små bord og stoler, tilpass møblene til barnas høyde og se på morsomme skuffer og kurver som oppbevaring. Når møblene og innredningen tilpasses barnas nivå, blir det morsommere å leke, drive med håndverk og lettere å finne roligere stunder.