Kopper

Kaffekopper & kaffekrus

54stk produkter
Deals
Sorter etter
1941405(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Norsk kaffetradisjon går helt tilbake til 1700-tallet. Måten vi drikker kaffen vår på har imidlertid endret seg over tid, og det samme har utseendet til kaffeserveringen. For eksempel ble kaffekrus større da det ble populært å drikke café latte på 1990-tallet. I dag er det ikke uvanlig å ha både tradisjonelle kaffekopper, lattekrus og mindre kopper til f.eks espresso i hjemmet.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilket porselen er best til kaffekopper?

Det klassiske hvite porselenet som forbindes med kaffeserveringen er et såkalt feltspatporselen. Det er et veldig slitesterkt porselen som er perfekt til daglig bruk fordi det kan vaskes i maskin. Det er også mulig å varme kaffen i mikrobølgeovnen dersom koppen er laget av feltspatporselen. Bare vær forsiktig hvis den har pynt eller akryl. En annen type porselen er benporselen, som har et litt mer luksuriøst preg. Benporselen er mye tynnere enn feltspatporselen.

Hva er inkludert i en kaffeservering?

Et kaffesett inkluderer normalt kaffekrus og kaffeskåler. Hos oss på Furniturebox kan du kjøpe servise som har fire, seks eller tolv deler. Selvfølgelig er det en spesiell følelse å dekke bordet vakkert til kaffestunden med matchende fat og kopper!

Hva bør jeg vurdere hvis jeg kjøper et kaffekrus med dekor?

Har du kjøpt servise som har gull- eller sølvkant, bør du ikke varme det i mikrobølgeovnen. Et annet tips er å være forsiktig med eldre servise. Eldre servise er ofte skjørt og kan ikke alltid vaskes i oppvaskmaskin. Nylagde kaffekrus kan stort sett vaskes i maskin. Spør oss gjerne på Furniturebox om du er usikker.