Gryter, kjeler

Kjeler

9stk produkter
Deals
Sorter etter
90ce152c73f95697096652f5f50d6b59151dcfb0.jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Noen ting er helt uunnværlige på et kjøkken. Eksempler på det er kjeler. Et sett med kjeler er et must i enhver husholdning. I tillegg til ulike størrelser finnes kjeler i flere ulike materialer som rustfritt stål, støpejern og teflon. Noen passer til alle typer komfyrer og kokeplater, mens andre kun passer til enkelte. Ta gjerne kontakt om du trenger hjelp ved kjøp av kjeler!

Vanlige spørsmål og svar

Er det nok å bare ha en stor gryte?

Det er greit å ha noen forskjellige størrelser gryter på kjøkkenet. Da kan du alltid velge den kasserollen som best tilsvarer mengden av det du skal lage. En stor gryte tar lengre tid å varme opp, så hvis du bare skal lage en liten mengde, er det bedre å kunne velge en liten. Da sparer du tid og ikke minst energi. Så gjør deg selv og miljøet en tjeneste og invester i noen forskjellige størrelser.

Hvilken kjele passer til en induksjonstopp?

Det er litt forskjellig hvilke kjeler som passer til en induksjonstopp. Derfor bør du alltid lese på selve produktsiden om kjelen du ønsker egner seg for induksjon. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du føler deg usikker!

Hvilken base av kjeler bør jeg ha?

Når det kommer til det grunnleggende utvalget av kjeler, kan du tenke slik: liten, medium og stor. Å ha disse grunnleggende størrelsene vil gå langt på kjøkkenet. Da kan du alltid legge til flere etter hvert. Har du plass kan det være greit å ha to like store i tilfelle den ene er skitten eller allerede er i bruk.