Matlaging

Gryter, kjeler & stekepanner

36stk produkter
Deals
Sorter etter
1506432(5).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Deals
Forventet levering inden 10 hverdage
Deals
Kan du ha for mange gryter og panner på kjøkkenet? Neppe. Å servere maten av fine kjeler er hyggelig og gjør at borddekkingen føles luksuriøs. Det er vel til og med slik at mat smaker litt bedre hvis den serveres på en vakker måte? En god fiskesuppe servert på bordet i en vakker gryte vil sannsynligvis imponere gjestene mer enn om den serveres i en vanlig kjele. Hos oss på Furniturebox finner du gryter og panner i ulike størrelser og til ulike formål.

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg bruke en støpejernsgryte på en induksjonskomfyr?

Ja. Det går fint å bruke en gryte av støpejern på en induksjonskomfyr fordi den er magnetisk. Faktisk er en støpejernsgryte helt optimal på den typen moderne komfyr.

Hva er forskjellen mellom en traktørpanne og en stekepanne?

Du kan si at en traktørpanne er litt som en mellomting mellom en stekepanne og en kasserolle. Trakørpannen har høyere kanter enn en vanlig stekepanne og egner seg derfor perfekt hvis du skal steke noe og deretter tilsette en saus. Ofte får du et lokk til traktørpannen, som er bra for å holde på varmen.

Hva inneholder et grytesett?

Et grytesett inneholder gryter i forskjellige størrelser. Det er vanlig at de inneholder en 4 liters kjele som passer til kjøttdeigsaus. Er det mange i en familie kan det være godt med en 6 liters kjele. Det er også vanlig at en mindre gryte på 2 liter og en traktørpanne følger med i et grytesett.