Vifter

Gulvvifte

18stk produkter
Sorter etter
1523069(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage
På varme sommerdager kan det være deilig å skape kjølighet ved hjelp av en gulvvifte. Du avkjøler og erstatter luften. Det blir behagelig og være og puste i rommet. En fordel med en gulvvifte er at du kan flytte den mellom ulike rom. På soverommet bør du selvsagt velge en gulvvifte med lavt støynivå. Til stuen kan du velge mellom flere ulike elegante gulvvifter som passer inn i miljøet.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke funksjoner har en gulvvifte?

En gulvvifte sørger først og fremst for ventilasjon og luftveksling, men den kan også både kjøle og tørke. Det finnes modeller som lar deg rette luftstrømmen som du ønsker mellom gulv og tak. På de fleste gulvvifter kan du velge tre ulike nivåer av luftstrøm. En gulvvifte som gir deg dobbel funksjon er en søylevifte som også fungerer som luftrenser.

Hvordan setter jeg opp en gulvvifte?

Du plasserer flere modeller i bunnen av gulvet. Da kan du styre retningen på luftstrømmen på forskjellige måter. Du kan også plassere gulvviften på et stativ med tre ben. Høyden er trinnløst justerbar. Du kan få viftebladene i en vakker kobberfarge og gulvviften blir et stilig møbel i hjemmet ditt.

Kan en gulvvifte produsere damp?

Det er en gulvvifte som produserer damp. Viften har innebygget vanntank. Du sprer en damp som gir kjølighet og duft i rommet. Viften har en timer slik at du kan kjøle et rom på forhånd, men også slå av viften automatisk. Ved hjelp av en fjernkontroll kan du regulere gulvviften, som har tre forskjellige viftehastigheter.