Luftkondisjonering

Portabel AC

14stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
1152263(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna
Når det er en hetebølge og varmen slår inn, hjemme eller på kontoret, er det fint å ha klimaanlegg. En bærbar air condition gir deg muligheten til å regulere temperaturen rundt deg og unngå ubehaget med kvalmende luft. Hos oss på Furniturebox finner du mange varianter som kan gjøre sommeren hyggeligere uten at det koster deg en formue.

Vanlige spørsmål og svar

Hvis vi allerede har en luftkondisjonering, trenger jeg da en bærbar AC?

I noen rom er ikke den stasjonære luftkondisjonering nok. Dette kan for eksempel skyldes at det ikke er dimensjonert for hele plassen. Noen ganger kan varmen bli så høy at kjølesystemet ikke orker eller rekker å gjøre luften så kjølig som den skal. Hvis utløpet til det stasjonære klimaanlegget er på ett sted i hjemmet ditt eller i lokalene der du jobber, når kjøligheten eller frisk luft sannsynligvis ikke alle deler av rommet. Da er en bærbar air condition en løsning og det som kan redde dagen for deg.

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper en portabel AC?

Skal du enkelt kunne flytte rundt på kjøleren er det greit å velge en bærbar AC på hjul. Det er viktig å ikke kjøpe en AC som er for liten for plassene den skal kjøle ned.

Kan jeg bruke min portable air condition på vinteren?

En AC kan komme godt med selv om vinteren. Mange varianter av bærbar AC kan også generere varme, når de vanlige radiatorene ikke strekker til. Air condition kan også hjelpe til med å sirkulere luften i rommet.