Klimakontroll

Luftkondisjonering & kjøler

25stk produkter
Fyndhörna
Sorter etter
1152263(4).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna
Med luftkondisjonering får du komfort i leiligheten din. Hvis du har et hjem med store vinduer og mye lys, kan det hende du må kjøle ned luften i rommene om sommeren. I vinterhalvåret blir luften tørr, noe som gir ubehag for mange. Uansett årstid er det viktig at rommene i boligen har ren luft. Inneluft kan i visse tider av året ha en høy andel partikler, for eksempel pollen. En god idé er derfor å kjøpe et system som kombinerer luftkjøling, luftfukting og luftrenser.

Vanlige spørsmål og svar

Trenger jeg luftkondisjonering i hvert rom?

Bor du i en leilighet med mange rom, trenger du ikke nødvendigvis å ha en enhet på hvert rom. Kjøp heller en enhet som du kan flytte mellom rommene. Du bestemmer tiden det skal fungere ved hjelp av en innebygd timer. Du kan stille inn en driftstid på mellom null og tolv timer.

Hvordan kontrolleres luftkondisjonering?

Det kan hende at det ikke er noen hjemme på dagtid. Da vil du sannsynligvis ikke at klimaanlegget ditt skal trekke energi hele dagen. Men når du kommer hjem vil du umiddelbart ha et kjølig og komfortabelt hjem. Du kan kjøpe et system som du styrer via ditt lokale WiFi-nettverk. Du slår på systemet før du starter hjemreisen.

Hvordan fungerer en luftkjøler?

En moderne luftkjøler for hjemmebruk gir en kjølende effekt ved å fordampe vann eller is. Enheten har en tank som rommer ca. 4 liter vann. Anleggets vifte kan stilles inn på tre ulike vindhastigheter. Viften kan rotere 360 grader og gi jevn og balansert kjøling i et rom.