Presentasjonsbilde

Whiteboard & glassplate

22stk produkter
Sorter etter
1378470(1).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Farge
Materialtype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Å holde oversikt over handlelister og påminnelsesnotater blir så mye enklere med en tavle i hjemmet. Våre billige og dekorative glassplater er også en stilig interiørdetalj, enten du setter tavlen på kjøkkenet, gangen, soverommet eller andre steder. Skriv og slett etter ønske og behov, uansett hvilke ord eller meldinger du ønsker å minne deg selv på. Er det en kjærlighetshilsen eller en påminnelse du ønsker å formidle? Med en tavle fra Furniturebox vil du alltid ha ordene du trenger foran øynene.

Vanlige spørsmål og svar

Er whiteboardtavlene deres magnetiske?

Tavlene vi har i vårt sortiment er alle magnetiske, så du kan ikke bare skrive meldinger på tavlen, men også legge ved notater og lister med magneter. Du kan med andre ord også bruke magnetisk kjøleskapspoesi eller fine bildemagneter for å gjøre brettet ditt både mer levende og mer nyttig.

Er en whiteboardtavle eller plassplate bedre enn en vanlig oppslagstavle?

Når du har en glasstavle på veggen, kan du raskere flytte rundt på ting du fester opp. Du kan også kombinere skriving direkte på tavla med å sette opp lapper, bilder og utklipp. Hvis du vil lage deg en moodboard, er en glassplate eller whiteboard enklere å bruke enn en oppslagstavle eller et stykke papir.

Hvor kan jeg montere min whiteboard?

Du kan plassere din whiteboard og glassplate omtrent hvor som helst hvor noe kan festes til veggen. Det er smart å plassere tavlen din der du faktisk kan se den. Er du skikkelig kreativ og har plass, er det praktisk å ha flere glasstavler på forskjellige steder.