Tavler

Canvasbilde

+10 000stk produkter
Black Friday
Sorter etter
1684068(7).jpg
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farge
Materialtype
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Et rom blir som regel morsommere og mer hjemmekoselig med malerier på veggene, og da er canvasbilder et stilig og praktisk alternativ med mange fordeler. For et canvasbilde trenger du for eksempel ikke kjøpe en ekstra ramme, da bildet er trykket på et lerret som allerede har en underliggende ramme. Sollys og glans fra andre typer lyskilder reflekteres heller ikke like lett på canvasbilder. Canvasbilder er også veldig slitesterke og falmer ikke så mye som mange andre typer malerier kan.

Vanlige spørsmål og svar

Hvor kan jeg ha et canvasbilde?

Canvasbilder passer godt i alle forskjellige typer rom hvor du ønsker litt ekstra farge og dekorasjon på veggen. Det finnes canvasbilder med motiver som passer til de fleste ulike stiler og miljøer. Bilder på canvasduken kan ha alt fra spesifikke motiver til mer abstrakte mønstre. Det kan være alt fra fotografier av mennesker, landskap og byer til malerier av dyr og blomster, samt tekster med hyggelige budskap.

Hvor stor er et canvasbilde?

Det finnes canvasbilder i flere forskjellige størrelser. Noen av de vanligste størrelsene på canvasbildene inkluderer: 45x140, 60x140, 50x150 samt 60x150 cm. Noen canvasbilder kan bestå av flere mindre deler som er plassert ved siden av hverandre. Noen ganger er delene like store, mens andre ganger kan de ha forskjellige størrelser for å skape en fin og spennende effekt.

Hvordan henger jeg opp canvasbildet mitt?

Canvasbildet henges på veggen på en spiker eller bildekrok. Husk å måle nøye hvis du har et canvasbilde med flere deler slik at de ulike delene henger riktig i forhold til hverandre.